x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport În ghearele naşului

În ghearele naşului

15 Oct 2009   •   00:00
În ghearele naşului
Sursa foto: /rpressport.ro

Pentru escapada din noaptea ce a urmat dezastrului de la Belgrad, Adrian Mutu nu a intrat doar în dizgraţia selecţionerului Răzvan Lucescu, ci şi a naşului său de cununie, Nicu Gheară.

Imaginile difuzate de GSP TV a doua zi după umilitorul eşec suferit de tricolori în faţa Serbiei (0-5), cu un Adrian Mutu degajat, petrecând până spre dimineaţă într-un hotel din Novi Sad, alături de mai mulţi prieteni, par să-i fi închis definitiv "Briliantului" uşa la echipa naţională.

DIALOG ÎN STIL GOLĂNESC
Cum Mutu nu se află la prima abatere de acest gen, nu mai departe de miercurea de dinaintea jocului cu plavii atacantul Fiorentinei cinstindu-se, până spre zorii zilei, împreună cu Adrian Cristea, Nicu Gheară n-a mai rezistat şi a spus lucrurilor pe nume despre cel pe care l-a cununat.

Totul s-a petrecut marţi seară, în cadrul emisiunii Fanatik Show, când Gheară şi Mutu, aflaţi la telefon, au purtat un dialog din care cităm. "Dacă are cineva ceva să-mi spună, să-i dea drumul, dacă e şmecher! Singura mea greşeală este că nu l-am informat pe selecţioner de plecarea mea. Dacă nu voi mai fi convocat, asta e!", s-a răstit Mutu, moment în care Gheară nu s-a mai putut abţine: "Nu ţi-e ruşine? Ai făcut numai nenorociri. Ţine minte, mi-ai făcut multe prostii mie. Ai ajuns să fii şmecher, tu, Adi Mutu! Uiţi cum te-am cununat? N-ai venit tu la mine când toţi te-au lăsat? Când ai dat mâna cu mine prima dată nu te-ai mai spălat o săptămână. Mai bine ai lăsa anturajul, ai trage de tine, fiindcă mai ai doi-trei ani de jucat!". "Îţi spun Nicu Gheară de-acum, nu naş! Astea că m-ai ajutat sunt în capul tău", a replicat Mutu.


"Răzvan hotărăşte"
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a reluat ieri discuţia despre escapadele lui Mutu. "Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat, am vorbit cu Adrian la telefon şi i-am spus că aşa ceva nu se face. Răzvan Lucescu are mână liberă când e vorba despre chestiuni care privesc disciplina la lot şi poate să ia ce decizii vrea", a declarat Kaiserul, care a vorbit şi despre situaţia celuilalt lider al naţionalei, Cristi Chivu: "Chivu nu are de ce să se gândească la retragere. El este căpitanul echipei naţionale şi avem mare nevoie de el în continuare. În plus, de fiecare dată când a fost convocat, şi-a făcut datoria. În legătură cu «roşul» pe care l-a încasat în meciul cu Serbia, vom face o contestaţie la FIFA, pentru că noi considerăm că a fost eliminat nemeritat".

"Nu ţi-e ruşine? Ai făcut numai nenorociri. Ţine minte, mi-ai făcut multe prostii mie. Ai ajuns să fii şmecher, tu, Adi Mutu!"
Nicu Gheară

×
Subiecte în articol: sport