x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Incepe lupta pentru finala

Incepe lupta pentru finala

25 Apr 2005   •   00:00

Milan si Eindhoven se intalnesc in aceasta seara pe "San Siro" in prima runda a bataliei pentru un loc in finala Ligii Campionilor. Partida, arbitrata de grecul Kyros Vassaras, va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45.

TITLU. Olandezii vin la Milano din postura de campioni nationali. Cu patru etape inainte de finalul sezonului, elevii lui Guus Hiddink au totalizat 79 de puncte si nu mai pot fi ajunsi de Ajax. In meciul de campionat de sambata, 3-0 cu Vitesse Arnhem, antrenorul olandez si-a permis sa odihneasca o parte din jucatori in vederea deplasarii in Italia. Daca nu vor interveni accidentari de ultim moment, Hiddink poate alinia astazi echipa care a jucat si in turul precedent contra francezilor de la Lyon.

IMPACARE. Carlo Ancelotti nu-l are la dispozitie pentru intalnirea de pe "San Siro" pe Alessadro Nesta, care este suspendat. In rest, tehnicianul "rossonero" i-a recuperat pe Andrea Pirlo si pe Jaap Stam si s-a impacat cu Sevcenko. Ucraineanul a avut o reactie nervoasa in meciul de campionat cu Parma, in momentul in care a fost schimbat. "Am gresit! Mister a avut dreptate. Sufar de insomnie de aceea sunt asa de nervos", a explicat Sevcenko. In cealalta semifinala, maine, se vor confrunta cele doua reprezentante ale Angliei, Chelsea si Liverpool. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport