x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Început de sezon fără antrenorul Bergodi

Început de sezon fără antrenorul Bergodi

de Mihai Igirosanu    |    24 Iun 2009   •   00:00
Început de sezon fără antrenorul Bergodi
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Vacanţa steliştilor s-a încheiat luni după-amiază, când în Ghencea a fost programată reunirea lotului. Roş-albaştrii au efectuat ieri-dimineaţă şi vizita medicală, dar îl aşteaptă încă pe antrenorul principal, Cristiano Bergodi, a cărui sosire în ţară încă întârzie.



De la primul antrenament au lipsit cinci jucători: Dorin Goian, Antonio Semedo, Ricardo Pedriel, Mihăiţă Pleşan şi Dayro Moreno. Acesta din urmă a absentat nemotivat, fiind foarte aproape să revină în ţara sa natală, Columbia, Independiente Santa Fe. Noutăţile din lot sunt portarul Ciprian Tătăruşanu, dar şi împrumutaţii Ionuţ Rada, Emil Ducu Ninu, Daniel Bălan şi Romeo Surdu, reveniţi la echipă. În lipsa lui Cristiano Bergodi, despre care se ştie doar că îşi va începe munca undeva spre finalul acestei săptămâni, antrenamentul de luni seară a fost condus de preparatorul fizic Ionel Colonel şi de secundul Mihai Teja. În privinţa transferurilor, patronul Gigi Becali a dezvăluit pentru TotalSportFM că Pepe Moreno, Tiago, Bozovici şi Cesinha vor deveni în scurt timp jucătorii Stelei. Altfel, după vizita medicală, "veteranul" Petre Marin a declarat: "Suntem nerăbdători să-l cunoaştem pe noul antrenor. În mare, ştim multe despre el, dar aşteptăm să ne întâlnim personal.

Mi se pare că este un antrenor foartebun, apropiat de jucători, cărora le cere foarte mult. Sper să facem treabă bună cu el. Nu cunosc multe despre adversarul pe care îl vom întâlni în Liga Europa, dar cred că este un adversar accesibil pentru noi. Ne dorim să intrăm în grupe şi pe urmă, dacă vom ajunge din nou în primăvara europeană, cu atât mai bine. Ne dorim să reuşim cât mai multe. Pentru mine personal este mai important titlul".

×
Subiecte în articol: sport