x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Încordarea Maxima!

Încordarea Maxima!

de Marius Mihalcea    |    21 Mai 2010   •   00:00
Încordarea Maxima!
Sursa foto: Darius Mitrache/Intact Images/ Gazeta Sporturilor

Înaintea ultimelor 90 de minute ale campionatului, suspiciunile de blat sunt la ele acasă în tabăra celor trei formaţii care se bat pentru supravieţuire. Cum în runda de final vor avea de înfruntat numai adversari lipsiţi de motivaţie, Universitatea Craiova, Poli Iaşi şi Pandurii Târgu-Jiu au ajuns să dea o importanţă mai mare "indirectelor" decât meciurilor lor. Astfel se explică demersul fără precedent făcut de conducerea Ştiinţei.

Oficialii "Craiovei Maxima" au solicitat în scris LPF şi FRF, dar şi DNA, ca la fiecare dintre partidele Universitatea - Oţelul, Poli Iaşi - Urziceni şi Alba-Iulia - Pandurii să fie delegaţi câte trei supervizori cu mare experienţă în fotbal, iar unii jucători să fie testaţi cu poligraful. Mai mult decât atât, clubul condus de Adrian Mititelu a cerut ca DNA să se autosesizeze, după ce fostul impresar Ioan Becali a declarat, miercuri, la GSP TV că meciul "alb-albaştrilor" cu Oţelul se anunţă "un blat de zile mari".

"Dacă era treaz când a spus că facem blat la Craiova, înseamnă că Giovani are blat cu casele de pariuri ca să le atragă clienţii", a ripostat, la rândul său, preşedintele grupării gălăţene, Marius Stan.


Cu gândul la Europa League
Chiar dacă şi-au asigurat deja prezenţa la startul ediţiei viitoare a Europa League, FC Timişoara, FC Vaslui şi Steaua tot au pentru ce lupta în ultima etapă a campionatului. Concret, fiecare dintre ele vizează ocuparea unui loc cât mai înalt în ierarhia finală, ceea ce le-ar conferi un program mai lejer în competiţia continentală, în sensul că vor avea de depăşit un număr mai mic de tururi preliminare. Asta ca să nu mai punem la socoteală banii din drepturile tv, care se atribuie tot în baza clasamentului final. Un alt duel este cel dintre Dinamo şi Rapid pentru ultimul loc de Europa League.

×
Subiecte în articol: sport liga 1 retrogradare