x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Sep 2007   •   00:00

DINAMO. Acţionarul Vasile Turcu a declarat ieri că Dinamo este obligată să căştige in etapa a 7-a pentru a nu pierde legătura cu locurile fruntaşe. "Pentru Walter Zenga e primul meci oficial la Dinamo şi sunt sigur că vom căştiga la Iaşi. Lucrurile trebuie să reintre in normal şi trebuie să venim cu toate punctele, astfel riscăm să ne rupem de pluton", a spus Turcu. Partida Poli Iaşi - Dinamo va avea loc sămbătă, de la 20:45, şi va fi televizată de Antena 1.

ARBITRI. UEFA a comunicat ieri delegările unor arbitri romăni la meciurile din primul tur al Cupei UEFA. Astfel, Sorin Corpodean va arbitra meciul din prima manşă dintre Sochaux (Franţa) şi Panionios (Grecia), din 20 septembrie. Alexandru Tudor a fost delegat la partida Alkmaar (Olanda) - Pacos Ferreira (Portugalia), manşa retur a primului tur, de la 4 octombrie. Tot la manşa retur, din 4 octombrie, a fost delegat şi Cristian Balaj, la jocul Steaua Roşie Belgrad (Serbia) - Groclin (Polonia).

CE 2008. Fundaşul lui Ajax Amsterdam Johny Heitinga nu va evolua in meciul pe care Olanda il va disputa măine cu Albania, in grupa G de calificare la Euro 2008, din care face parte şi Romănia. Heitinga nu face parte din lotul deplasat la Tirana, fiind lăsat acasă din "motive personale". In schimb, selecţionerul Marco van Basten poate conta pentru acest meci pe serviciile lui Afellay, Emanuelson şi Van der Vaart, reveniţi după accidentări. Olanda ocupă locul doi in grupa G, cu 17 puncte, trei mai puţine decăt Romănia, care are un meci in plus.

CUPA PRESEI. Sămbătă a avut loc la restaurantul de pe malul lacului Tăncăbeşti tragerea la sorţi pentru ediţia 2007 a Cupei Presei pe teren redus. Jurnalul Naţional a fost repartizat in Grupa A a secţiunii presă scrisă alături de Publimedia, Romănia Liberă, Ziarul şi Atac. Primele două clasate se califică in faza următoare a competiţiei.

×
Subiecte în articol: sport