x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Sep 2007   •   00:00

DINAMO. Fundaşul peruan John Galliquio, proaspăt achiziţionat de gruparea din Ştefan cel Mare, a efectuat ieri-dimineaţă vizita medicală la INMS, din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu". "Am venit la Dinamo fiindcă am primit o ofertă foarte bună şi cred că este bine pentru cariera mea. O să dau totul pentru a căştiga campionatul şi pentru a juca in Champions League anul viitor, de aceea am venit aici", a declarat fotbalistul sud-american. Galliquio va semna cu Dinamo un contract pe trei ani.

STEAUA. Mihăiţă Neşu nu a luat parte la antrenamentul de ieri-dimineaţă al echipei sale, fundaşul stănga fiind menajat după ce a acuzat o uşoară contractură la spate. Şedinţa de pregătire a fost condusă de Massimo Petrazzini, Gheorghe Hagi supraveghindu-i pe jucători de pe marginea terenului. Chiar dacă nu s-a antrenat alături de restul colegilor, prezenţa lui Neşu in derby-ul de duminică cu Rapid nu este pusă sub semnul intrebării. "Neşu nu are nimic grav şi va fi pe teren in jocul cu giuleştenii", a confirmat un oficial al Stelei.

RAPID. In perspectiva "dublei" cu FC Nürnberg, din primul tur al Cupei UEFA, giuleştenii au motive de ingrijorare după ce atacantul grec al grupării germane, Angelos Charisteas, a revenit la antrenamente. Absent in ultimele trei săptămăni din cauza unei accidentări la picior, Charisteas ar putea fi pe teren incă din acest week-end, cănd Nürnberg va juca in campionat cu Hannover. Manşa-tur dintre Nürnberg şi Rapid va avea loc la ziua de 20 septembrie, de la 21:45, ora Romăniei, pe terenul echipei germane.

Â

POLI IAŞI. Mijlocaşul sărb al ieşenilor Svetozar Mijin a părăsit gruparea din Copou cu destinaţia Belgrad, după ce autorităţile din ţara sa natală l-au chemat de urgenţă pentru a-şi satisface stagiul militar. "Nu ştiu ce se va intămpla. Cert este că la sărbi nu te joci cu aşa ceva. Mijin a plecat să-şi rezolve situaţia şi poate că nu va face armata acum. Oricum, jucătorul era accidentat şi nu puteam conta pe el, dar sper să-şi rezolve această situaţie, pentru că avem nevoie de el pe teren", a declarat antrenorul moldovenilor, Ionuţ Popa.

×
Subiecte în articol: sport