x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Sep 2007   •   00:00

FARUL. Tehnicianul constănţenilor, Constantin Gache, a declarat ieri că s-ar mulţumi şi cu un egal in partida de pe teren propriu cu CFR Cluj, programată duminică. "CFR este una dintre echipele bune ale campionatului, care a cheltuit mult şi s-a intărit, dar noi ne batem pentru victorie. E dreptul lor să lupte pentru campionat, aşa cum este şi dreptul nostru de a ne găndi la victorie. Suntem mai puternici decăt la inceputul campionatului", a spus Gache.

PANDURII. Fotbalistul ivorian Constant Djapka a spus ieri că nu este tentat să evolueze la altă echipă din Romănia. "Nu cred că sunt cel mai bun jucător din echipă, aşa cum a zis domnul Condescu, părerea mea e că cel mai bun dintre noi este Păcurar. Chiar dacă o să primesc oferte in acest sezon, nu cred că voi pleca de la Pandurii. Visul meu este să ajung căndva la Real Madrid şi să fiu noul Roberto Carlos", a spus fotbalistul de 18 ani.

GIMNASTICĂ. Loturile feminin şi masculin de gimnastică ale Romăniei se află de ieri la Mamaia, pentru refacere şi tratament, printre gimnaşti numărăndu-se şi Marian Drăgulescu, a cărui revenire la pregătiri este estimată pentru mijlocul lunii noiembrie, după accidentarea suferită in timpul CM. Stagiul de refacere va dura aproximativ 12 zile, după ce ambele loturi şi-au atins la Stuttgart cel mai important obiectiv, respectiv calificarea la JO 2008.

Â

SANCŢIUNI. Comisia de Apel a FRF a decis ieri menţinerea suspendării pe 22 de etape impotriva timişoreanului Ionel Ganea, care l-a agresat pe tuşierul Dorin Mudura in timpul partidei cu Rapid. In altă ordine de idei, Comisia de Disciplină a hotărăt ca echipele Universitatea Craiova şi Rapid să joace fără spectatori in următoarea etapă de pe teren propriu, sancţionănd totodată cele două grupări cu căte 20.000 lei după incidentele dintre suporteri de la meciul direct disputat in Giuleşti.

×
Subiecte în articol: sport