x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    07 Noi 2007   •   00:00

CFR CLUJ. Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că eliminarea prematură din Cupa UEFA a ajutat formaţia antrenată de Ioan Andone, care s-a putut concentra astfel exclusiv pe campionat. "Probabil că eliminarea din Cupa UEFA a fost un avantaj pentru noi, pentru că ne-am concentrat asupra campionatului. Desigur, ne doream să avem un dezavantaj şi să continuăm in UEFA, chiar dacă nu mai aveam acum acelaşi avantaj in clasament. Anorthosis ne-a prins intr-un moment nepotrivit. Echipa nu era omogenă. Dacă am juca acum cu ciprioţii, i-am invinge cu 3-0", spune Mureşan.

FORMULA 1. La numai 22 de ani, pilotul britanic Lewis Hamilton şi-a lansat biografia, Editura Harpers Collins plătindu-i 2 milioane de dolari pentru drepturile de publicare. Cartea, intitulată "Lewis Hamilton: Povestea mea", prezintă in 320 de pagini povestea sportivului, care a fost la un pas de a deveni campion mondial la debutul său in Formula 1. In carte sunt descrise relaţiile pe care Lewis le are cu tatăl şi cu fratele său, cu patronul Ron Dennis, dar şi cu pilotul spaniol Fernando Alonso.

POLI TIMIŞOARA. Portarul Marius Popa a suferit o entorsă la glezna stăngă in timpul meciului cu Steaua şi este incert pentru partida cu Gloria Buzău, din etapa a 15-a a Ligii 1. Conform site-ului oficial al grupării bănăţene, jucătorul nu a participat la antrenamentul de ieri, medicii urmănd să decidă in zilele următoare dacă acesta poate apăra sămbătă poarta echipei antrenate de Dusan Uhrin Jr.

POLI IAŞI. Unul dintre investitorii clubului, Ion Zapodeanu, doreşte să mai aducă incă patru jucători africani la echipă, după achiziţionarea atacantului senegalez Mohamed Manga. "Manga a plecat in Franţa să-şi aducă actele de transfer. Dacă primul african i-a lăsat o impresie bună antrenorului Ionuţ Popa, prin intermediul aceluiaşi impresar vor mai veni alţi patru fotbalişti. Vă garantez că toţi sunt valoroşi, peste nivelul celor care joacă acum la Poli", a declarat Zapodeanu.

×
Subiecte în articol: sport