x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    08 Noi 2007   •   00:00

CUPA PRESEI. Jurnalul Naţional a debutat spectaculos, cu victorie in noua ediţie a Cupei Presei SMART la fotbal pe teren redus, 3-1 in faţa echipei Publimedia. Golurile formaţiei antrenate de Florin Gongu au fost marcate de Andrei David (2) şi Mihai Igiroşanu. Pentru dream-team-ul Jurnalul au mai jucat Dragoş Stoica, Ovidiu Bindea, Adrian Cristea, Ionuţ Păduraru, Sorin Dobriţă şi Emil Herea.

ŞAH. Romănia a ocupat locul 8, la feminin, respectiv 33, la masculin, la Campionatul European de şah pe echipe, care a avut loc in Grecia. Rezultate individuale feminin: Corina Peptan (5p/9), Carmen Voicu (3,5p/9), Alina Motoc (5p/9), Iozefina Păuleţ (6,5p/9). Rezultate individuale masculin: Vladislav Nevednichy (2p/6), Constantin Lupulescu (3,5 p/7), Vlad Jianu (4,5p/7), Alin Berescu (2,5 p/6), Andrei Murariu (1,5 p/6). Atăt la feminin, căt şi la masculin, titlurile continentale au fost căştigate de Rusia.

DINAMO. Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu a declarat că işi doreşte victoria in derbiul de duminică cu Rapid, din cadrul etapei a 15-a a Ligii 1. "Nu pot să exprim in cuvinte căt de mult ne dorim să căştigăm. Numai pe dos ne-a mers in ultima vreme! Nu vrem să mai scăpăm din măini o victorie in faţa rivalilor, mai ales că in sezonul trecut nu am pierdut nici un punct nici cu Steaua, nici cu Rapid", a spus Mărgăritescu pe site-ul oficial al clubului.

RAPID. Atacantul Ionuţ Mazilu a declarat ieri că şi-ar dori ca fanii să incurajeze echipa in loc să scandeze impotriva patronului şi a antrenorului Mircea Rednic. "Tensiune e acum doar intre suporteri şi antrenor sau conducere. Pentru noi nu este o mare tensiune. Dar noi ne-am dori să strige pentru noi, in loc să strige impotriva conducerii. Oricum, nu cred că o victorie cu Dinamo ar linişti lucrurile. Dar cu cele trei puncte am ţine aproape de primele clasate şi am rămăne in lupta pentru primul loc", a spus Mazilu.

×
Subiecte în articol: sport