x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    09 Noi 2007   •   00:00

LIGA 1. Astăzi se vor disputa primele meciuri din etapa a 15-a, Pandurii - FC Vaslui (ora 14:00) şi Poli Iaşi - Gloria Bistriţa (ora 19:30), ambele urmănd a fi transmise in direct de Telesport. Partida de la Tărgu-Jiu va fi condusă de Ionel Ivan, ajutat la cele două tuşe de Zoltan Szekely şi de Dorin Mudura. Meciul de la Iaşi va fi arbitrat de Istvan Kovacs, asistat de Cristian Nica şi de Cătălin Savu.

Â

POLI TIMIŞOARA. Antrenorul Dusan Uhrin Jr a declarat că formaţia sa trebuie să căştige meciul de măine cu Gloria Buzău pentru a-şi consolida poziţia in clasament. "Mergem la victorie, trebuie să intărim cele trei puncte luate cu Steaua. Nu ne va fi uşor, pentru că şi vremea de afară este urătă. Buzăul e o echipă periculoasă", a declarat Uhrin, care a precizat că are la dispoziţie tot lotul, cu excepţia lui Raţiu şi Shroj, care sunt accidentaţi.

Â

BOX. Biroul federal al FRB a decis ieri ca pugiliştii acuzaţi de tentativă de furt la Chicago, Bogdan Dinu, Ronald Gavril şi Iulian Stan, să fie excluşi din viaţa sportivă, ca antrenorul Relu Auraş să fie demis şi lotul olimpic să nu se mai pregătească centralizat. Alături de Auraş a fost demis şi secundul Emil Popa, faptul că nu mai erau sportivi la lot fiind un motiv in plus pentru renunţarea la cei doi tehnicieni. Pugiliştii care făceau parte din lotul olimpic se vor pregăti in două sau in trei centre din ţară.

Â

CFR CLUJ. Portarul echipei Nacional Madeira, Diego Benaglio, a refuzat propunerea grupării clujene, care a oferit suma de 2,5 milioane de euro pentru a-l achiziţiona. Conform cotidianului O Jogo, clubul portughez era mulţumit de suma oferită de CFR, insă jucătorul nu s-a arătat interesat. "Sunt foarte fericit la Madeira şi nu mă găndesc să plec. Vreau doar să imi ajut echipa să revină in cupele europene", a declarat portarul pentru Mais Futebol.

Â

BRAZILIA. Preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal, Ricardo Teixeira, a declarat că selecţionerul Dunga este interesat să-l coopteze pe fostul internaţional Romario in staff-ul tehnic al echipei naţionale, in vederea participării la JO de la Beijing. Atacantul de 41 de ani nu a mai jucat de patru luni, din cauza unei accidentări, iar in prezent este antrenor interimar la Vasco da Gama.

×
Subiecte în articol: sport