x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    12 Noi 2007   •   00:00

GIMNASTICÃ.... Sportivii romăni au obţinut două medalii de aur, una de argint şi două de bronz la Grand Prix-ul de la Glasgow, etapă a Cupei Mondiale. Steliana Nistor (foto) a ocupat primul loc la paralele şi a fost a treia la sol, la acest din urmă aparat aflăndu-se la egalitate cu Dana Druncea. In concursul masculin, Daniel Popescu
s-a impus la cal cu mănere şi a căştigat argintul la sărituri. La Barcelona, in cadrul Memorialului "Joaquin Blume", Flavius Koczi a căştigat proba de cal cu mănere.


VOLEI. Naţionala feminină a Romăniei a căştigat turneul de la Gabrovo (Bulgaria), deşi a pierdut cu 3-2 ultimul meci, cu reprezentativa ţării-gazdă. Anterior, tricolorele invinseseră cu 3-0 formaţiile Belgiei, Slovaciei şi Belarus. Astfel, Romănia s-a calificat la cel de-al doilea turneu preolimpic, care va avea loc in luna ianuarie, in Germania, unde căştigătoarea va obţine calificarea la JO de la Beijing.


BASCHET. CSU Ploieşti şi-a asigurat serviciile a incă doi jucători americani, Sean Dockery şi Erick Barkley, ambii fundaşi, care vor ajuta echipa in Cupa ULEB. Barkley a evoluat in NBA, la Portland Trail Blazers, San Antonio Spurs şi Chicago Bulls, după care a venit in Europa, la Peristeri şi Larissa (Grecia), Herens (Elveţia) şi Split (Croaţia). Dockery a participat şi el la drafturile NBA, fără a fi insă ales, şi a jucat la Artland şi Bamberg (Germania).


BULGARIA. Campionatul bulgar a fost perturbat de vremea potrivnică, mai multe meciuri fiind amănate din cauza ninsorilor abundente. Astfel, partida Levski Sofia - Cernomoreţ Burgas nu s-a putut disputa, deoarece stadionul era acoperit in totalitate cu zăpadă, iar intălnirea Marek Dupniţa - Vihren a inceput cu 20 de minute intărziere, pentru că oficialii nu au ajuns la timp la stadion. La fel au stat lucrurile şi in liga secundă, unde două jocuri au fost amănate, iar alte trei au inceput mai tărziu.


RUGBY. Selecţionata Bucureştiului a debutat cu stăngul in Challenge Cup, fiind invinsă, pe teren propriu, cu scorul de 18-8, de echipa engleză Worcester Warriors. Punctele noastre au fost inscrise de Dănuţ Dumbravă, printr-un eseu şi o lovitură de pedeapsă. Intr-un alt meci, Montauban, echipa romănilor Bogdan Bălan şi Petre Mitu, a dispus cu 65-6 de Parma.


ITALIA. O persoană a fost ucisă prin impuşcare ieri pe o autostradă din apropiere de Arezzo, in urma unor ciocniri intre suporterii echipelor Lazio Roma şi Juventus. Imprejurările in care s-a produs incidentul nu au fost stabilite, insă, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, victima ar fi susţinătoare a lui Lazio. Din acest motiv,
meciul Inter - Lazio a fost amănat.


FRANŢA. In etapa a 14-a din Hexagon, Auxerre a terminat la egalitate, 1-1, in deplasare, cu Sochaux. Daniel Niculae (foto stănga) şi Gabriel Tamaş au fost titulari la Auxerre, primul obţinănd penalty-ul din care oaspeţii au deschis scorul in minutul 9, egalarea survenind in prelungiri.

×
Subiecte în articol: sport