x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Noi 2007   •   00:00

CUPA PRESEI. Jurnalul Naţional a obţinut victoria şi in cea de-a doua partidă jucată in Cupa Presei SMART la fotbal pe teren redus, 10-7 cu echipa agenţiei NewsIn. Golurile formaţiei antrenate de Florin Gongu au fost marcate de Andrei David (5) şi Mihai Igiroşanu (5). Pentru Jurnalul au mai evoluat Dragoş Stoica, Adrian Cristea, Sorin Dobriţă şi Ionuţ Păduraru.

HANDBAL. Directorul executiv al HCM Constanţa, Ali Nurhan, a declarat că partida cu suedezii de la Hammarby, din etapa a 5-a a Ligii Campionilor, este ultima şansă a echipei dobrogene de calificare in Cupa Cupelor. "E ultima partidă de acasă şi sper ca băieţii să ştie cum să-şi ia la revedere de la public. Cu Hammarby e ultima şansă de a rămăne in cupele europene, de a obţine locul trei. Avem nevoie de o victorie la nouă goluri diferenţă. Este posibil, chiar dacă Hammarby este reprezentanta unei şcoli de handbal", a spus Nurhan. Partida HCM - Hammarby se va disputa azi, de la ora 19:30 (Sport.ro).

UMANITAR. Managerul clubului Jiul Petroşani, Ioan Sdrobiş, şi atacantul stelist Vali Badea l-au ajutat pe antrenorul formaţiei Dunărea Calafat, Emil Trăistaru, care a suferit un accident cerebral in timpul unui meci de campionat. "Badea este cel care a intervenit ca Trăistaru să poată fi operat de unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romănia. Se pare că operaţia a reuşit şi totul va decurge bine", a declarat Sdrobiş, care l-a ajutat şi el pe Trăistaru cu o sumă de bani. Badea şi Trăistaru (33 de ani) au fost colegi de echipă la Jiul, sub comanda lui Sdrobiş.

TENIS. Americanul Andy Roddick l-a invins ieri cu 6-1, 6-4 pe chilianul Fernando Gonzalez şi s-a calificat in semifinale la Masters-ul de la Shanghai, dotat cu premii in valoare totală de 4.450.000 de dolari. Intr-un alt meci din grupa roşie, elveţianul Roger Federer a trecut de rusul Nikolai Davidenko, scor 6-4, 6-3.

×
Subiecte în articol: sport