x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    16 Noi 2007   •   00:00

HANDBAL. Oltchim Rămnicu-Vălcea işi poate asigura şi matematic calificarea in faza următoare a Ligii Campionilor dacă invinge astăzi pe FTC Budapesta. Partida va incepe de la ora 19:30 şi va fi transmisă in direct de Sport.ro. După trei etape, Oltchim este pe primul loc in Grupa D, cu 6 puncte. In tur, elevele lui Gheorghe Tadici au invins, in deplasare, cu 32-22.

TENIS. Spaniolul David Ferrer l-a invins cu scorul de 6-1, 6-1 pe francezul Richard Gasquet in ultimul meci al grupei aurii şi s-a calificat in semifinalele Mastersului de la Shanghai, dotat cu premii in valoare totală de 4.450.000 de dolari. Al doilea calificat din grupa aurie este Rafael Nadal, care a trecut ieri, scor 6-4, 6-4, de sărbul Novak Djokovici.

"U" CRAIOVA. Conducerea clubului au decis să lase intrarea liberă la partida cu Gloria Buzău, care va avea loc la 23 noiembrie, in etapa a 16-a a Ligii I. "Avem nevoie de suporteri la acest meci, mai ales de cei adevăraţi. Am spus mereu că nu ne interesează partea financiară. Sperăm să avem in tribune 20.000 de oameni care să ne ducă spre victorie", a declarat ieri un oficial al Universităţii.

Â

POLI TIMIŞOARA. Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a FRF a decis că palmaresul Politehnicii Timişoara aparţine membrilor fondatori şi, avănd in vedere că aceştia s-au asociat cu gruparea condusă de Marian Iancu, Poli Ştiinţa Timişoara va reveni din sezonul următor la vechea denumire, Politehnica Timişoara. "Cu hotărărea de la CAF se pot spăla la fund. Nu e nici o problemă, la 10 ianuarie, litigiul se va discuta la Tribunalul Sportiv de la Laussane. Domnul Iancu şi toată gaşca lor de corupţi vor vorbi singuri, pentru că vor lua 12 puncte de pena-litate sau vor fi retrogradaţi. Iar dacă FRF nu va pune in aplicare decizia in 15 zile va fi scoasă din UEFA", a contraatacat fostul patron al grupării bănăţene, Claudio Zambon.

×
Subiecte în articol: sport