x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Noi 2007   •   00:00

CFR CLUJ - Andone vrea o finală in Liga Campionilor

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, a disputat, ieri, un meci amical cu formaţia a doua a clubului, pe care l-a căştigat cu scorul de 6-1. Golurile au fost marcate de Fabiani (3), Culio, Anca şi Semedo. "Dacă sunt bani, o finală de Liga Campionilor este un obiectiv realist. An de an trebuie să fie o creştere. Se poate şi mai repede, in doi sau trei ani", a declarat după meci antrenorul Ioan Andone.

Â

DINAMO - Moţi e apt pentru meciul cu Steaua

Fundaşul Cosmin Moţi a declarat că, după efectuarea unui RMN, a primit acceptul medicilor echipei din Ştefan cel Mare să evolueze in derby-ul cu Steaua, care va avea loc la 24 noiembrie. "Nu se mai vede nici măcar o urmă de accidentare. Nu am nimic fisurat, totul este perfect", a spus fotbalistul. Moţi (foto stănga) s-a accidentat la metatarsianul cinci in meciul de campionat cu Unirea Urziceni, in acelaşi loc unde s-a lovit şi inainte de "dubla" cu Lazio.

Â

UTA - Protest al fanilor arădeni

Aproximativ 2.000 de suporteri ai echipei UTA au participat la un miting de protest faţă Â de situaţia actuală a echipei, care se află in prag de desfiinţare din cauza dificultăţilor financiare. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a intălnit atăt cu suporterii, căt şi cu fotbaliştii şi a promis că luni, intr-o şedinţă extraordinară, Consiliul Local va stabili un plan de măsuri privind salvarea echipei. La această şedinţă vor participa şi foştii finanţatori, Nicolae Bara şi Ion Sandu.

Â

HANDBAL - Oltchim, in sferturile Ligii

Echipa feminină Oltchim Rămnicu-Vălcea a obţinut a patra victorie in grupa D a Ligii Campionilor, 34-28 cu FTC Budapesta, prin care şi-a asigurat, in premieră pentru Romănia, calificarea in faza următoare a competiţiei. Golgetera meciului a fost Adina Meiroşu, autoare a 9 goluri.

Următoarele partide vor avea loc in ianuarie, cu Viborg şi Buducnost, ambele in deplasare.

Â

TENIS - Federer şi Ferrer, in finală la Masters

Elveţianul Roger Federer s-a calificat in ultimul act al Mastersului de la Shanghai, dotat cu premii de 4,5 milioane de dolari, in urma victoriei cu 6-4, 6-1 obţinută in faţa spaniolului Rafael Nadal. El il va intălni in finală pe un al spaniol, David Ferrer, Â care a dispus cu 6-1, 6-3 de americanul Andy Roddick. Federer va incerca, astăzi, să căştige al 4-lea Masters din carieră, după victoriile obţinute in 2003, 2004 şi 2006.

Â

FORMULA 1 - Kimi Raikkonen işi păstrează titlul

Curtea de Apel a FIA a respins memoriul grupării McLaren-Mercedes impotriva echipelor BMW-Sauber şi Williams, decizie care menţine neschimbată ierarhia Marelui Premiu al Braziliei şi confirmă titlul mondial căştigat de finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari). "Nu vrem să apelăm la justiţie pentru ca el să piardă", a declarat britanicul Lewis Hamilton, care ar fi devenit el campion dacă instanţa ar fi descalificat maşinile Sauber şi Williams pentru incălcarea regulamentului privind carburantul.

×
Subiecte în articol: sport