x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Noi 2007   •   00:00

Handbal - Reşiţa - da, Uztel - nu!

UCM Reşiţa s-a calificat in "optimile" Challenge Cup, după ce a invins ieri, pe teren propriu, scor 39-29, formaţia LIF Lindesberg. Elevii lui Aihan Omer se impuseseră şi in deplasare, 35-34. In schimb, Uztel Ploieşti a ratat calificarea, in ciuda succesului din sala proprie, 33-31 cu elveţienii de la Winterthur. In prima manşă, ploieştenii au cedat la scor, 19-37. Aseară, "Poli" Timişoara a jucat tot impotriva unor elveţieni, Wacker Thun, avănd prima şansă după ce a cedat in tur la un singur gol, 26-27.

Â

Tenis - Sampras l-a invins pe Federer

Americanul Pete Sampras, fostul lider mondial, retras din activitate, a reuşit să-l invingă pe actualul "rege", elveţianul Roger Federer, in al treilea şi ultimul meci demonstrativ desfăşurat la Macao. Sampras s-a impus in două seturi, 7-6, 6-4, in precedentele două intălniri căştigănd Federer.

Â

Bolivia - A decedat Oscar Sanchez

Dramă in fotbalul bolivian, fostul fundaş al echipei naţionale, Oscar Sanchez, decedănd vineri noapte din cauza unui cancer la rinichi. In vărstă de 36 de ani, Sanchez se retrăsese din activitate la inceputul acestui an, in momentul in care medicii i-au desoperit necruţătoarea boală. In urma unei intervenţii chirurgicale, Sanchez a slăbit 10 kilograme, iar in ultimele luni a fost antrenor al formaţiei Strongest. Regretatul fotbalist a evoluat de 78 de ori pentru Bolivia, inclusiv la Cupa Mondială din 1994.

Â

"U" cluj - Poli IaŞi - Moldovenii, egalaţi in ultimul minut

"U" Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, ieri pe teren propriu, cu "Poli" Iaşi. Moldovenii au deschis scorul in minutul 51, prin Romulus Miclea, care, profitănd de mai multe ezitări ale defensivei gazdelor, s-a infiltrat printre doi fundaşi la marginea careului şi a şutat sec. "U" Cluj a egalat insă in ultimul minut regulamentar de joc prin ultimul venit, brazilianul Izepon.

Â

"U" Craiova - Buzau - Victorie in ceaţă a oltenilor

Revenit in Bănie in calitatre de antrenor al Gloriei Buzău, Ştefan Stoica a plecat invins, scor 1-3. "Nu a fost vorba de vreo răzbunare. Am dorit să căştig punct sau puncte, dar nu s-a putut. Cred că era mai bine ca meciul să se amăne din cauza ceţii", a declarat tehnicianul buzoienilor. După o primă repriză egală, goluri Florin Costea şi Paleacu, antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, l-a introdus inspirat pe Wobay, care a punctat pentru 2-1. Pănă la final a mai inscris acelaşi Costea.

Â

Futsal - Italia şi Spania, in finala CE

Reprezentativele Italiei şi Spaniei vor disputa finala CE de futsal, care se desfăşoară in Portugalia. In prima semifinală, gazdele au condus Spania cu 2-0, insă la finalul timpului regulamentar a fost 2-2, spaniolii impunăndu-se după executarea loviturilor de departajare. In cealaltă semifinală, Italia a dispus de revelaţia Rusia, scor 2-0. Echipa naţională a Romăniei a terminat pe locul 6.

×
Subiecte în articol: sport