x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    27 Noi 2007   •   00:00

ARBITRI. Contestat in ţară, după ce a acordat un penalty gratuit pentru oaspeţi la meciul de campionat Gloria Bistriţa - CFR Cluj, incheiat la egalitate, 2-2, arbitrul Cristian Balaj a fost delegat la meciul Brann Bergen (Norvegia) - Dinamo Zagreb (Croaţia), din grupa D a Cupei UEFA. El va fi ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Marcel Savaniu, rezervă fiind Augustus Constantin.

FARUL. Antrenorul Constantin Gache şi-a anunţat ieri demisia, după ce echipa sa a pierdut in ultima etapă, 0-2 la Galaţi. "L-am anunţat telefonic pe patronul Gheorghe Bosănceanu, care este plecat din ţară. Nu-mi reproşez nimic, dar sunt dezamăgit, pentru că mi-am dorit să realizez multe. Poate am fost prea slab. Cred că Farul poate evita retrogradarea", a declarat tehnicianul.

TRAGEDIE. Cel puţin opt oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 40 au fost răniţi, după ce partea superioară a unei tribune a cedat in timpul unui meci de fotbal din liga a doua braziliană, disputat la Salvador de Bahia. Structura de beton a cedat sub greutatea suporterilor, aproximativ 50 de persoane căzănd de la 15 metri inălţime. Un incident asemănător a mai avut loc in 2000, la finala Cupei Havelange, cănd tribuna stadionului din Rio de Janeiro s-a prăbuşit, iar 168 de oameni au decedat.

FUTSAL. Campionatul European de futsal din Portugalia s-a incheiat cu victoria Spaniei, care a devenit pentru a patra oară campioană continentală. In finală, Spania a invins Italia cu scorul de 3-1. In finala mică, Rusia a dispus de Portugalia cu 3-2. Prezentă pentru prima oară la turneul final, echipa Romăniei a ocupat locul 6.

×
Subiecte în articol: sport