x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    19 Dec 2007   •   00:00
CFR CLUJ. După transferul suedezului Dorsin şi cel al argentinianului Diego Ruiz, conducerea liderului Ligii 1 se află in tratative pentru aducerea unui brazilian. Este vorba despre atacantul echipei Vasco da Gama Leandro Amaral, in vărstă de 30 de ani. Acesta se află in litigiu cu actuala sa echipă, principalul motiv fiind, conform "citynews", fosta mare glorie a naţionalei Braziliei, Romario, care evoluează tot la Vasco.


POLI TIMIŞOARA. Principalul finanţator al bănăţenilor, Marian Iancu, a confirmat iminenta plecare a fundaşului Jonathan Mc Kain (foto). "Nu putem merge mai departe cu oameni care nu işi mai doresc acest lucru. McKain şi-a manifestat dorinţa de a pleca, il inţelegem, şi din acest motiv nu mai putem conta pe el in viitorul sezon. Sigur va pleca de la Poli Timişoara", a declarat Iancu. Impresarul australianului, Marcel Popescu, a precizat: "Nu există nici o ofertă pentru McKain. Totul depinde de domnul Iancu."


DACIA MIOVENI. Preşedintele Consiliului Director al argeşenilor, Ion Georgescu, a anunţat că jucătorii şi conducerea tehnică vor fi sancţionaţi pentru eşecul de pe teren propriu cu UTA. "Fiecare fotbalist va fi amendat, conform regulamentului, cu căte 3.000 de dolari, lucru valabil şi pentru antrenori", a spus Georgescu. Acesta a lăsat de inţeles că postul lui Sorin Cărţu este in pericol: "Jocul prost al echipei i se datorează şi lui Cărţu. Vom avea o discuţie şi vom hotări dacă vom mai continua sau nu impreună".


"U" CLUJ. Conducerea "şepcilor roşii" a hotărăt să pună pe lista de transferuri zece jucători din lotul pregătit de Gigi Mulţescu. Aceştia sunt Gigel Coman, Martin Tudor, Marius Baciu, Bolohan, Negrean, Iodi, Milan Jovanovici, Haciatrian, Park Jae-Hong şi Cruşoveanu. "S-a făcut o analiză a prestaţiei, a salariilor mari şi a vărstei acestora şi s-a ajuns la decizia disponibilizării", a declarat managerul general Alin Tişe.

×
Subiecte în articol: sport