x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    21 Dec 2007   •   00:00

AS ROMA. Mijlocaşul romăn Adrian Piţ a debutat miercuri intr-un meci oficial pentru fosta formaţie a lui Cristian Chivu in meciul pierdut, cu scorul de 1-3, contra lui AC Torino, in prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Italiei. Transferat in iarnă de la gruparea elveţiană AC Bellinzona, Piţ a evoluat pănă in minutul 56, cănd a fost inlocuit cu Pizarro. Pentru romani a marcat Mancini (’45), in timp ce golurile lui AC Torino au fost inscrise de Recoba (’11, ’49) şi de Comotto (’87).

Â

"U" CRAIOVA. Ales cel mai bun jucător al oltenilor in turul campionatului, Florin Costea i-a atras atenţia selecţionerului Victor Piţurcă. "Nu cred că sunt chiar cel mai bun jucător al Universităţii, dar sunt conştient că vin după un an prolific, in care am evitat accidentările care m-au ţinut pe bară atăta timp. Acum doi ani eram in Divizia C şi de abia indrăzneam să visez mai sus, in timp ce acum incerc să-mi imaginez cum ar fi să prind lotul pentru Campionatul European din Elveţia şi Austria. Sper să-mi menţin acelaşi nivel al prestaţiilor, iar Craiova să urce", a spus ieri jucătorul de 22 de ani. (Mario Morcov)

Â

POLI TIMIŞOARA. Formaţia antrenată de Duşan Uhrin jr a perfectat deja două transferuri importante, bănăţenii ajungănd la inţelegere cu mijlocaşul central slovac Balazs Borbely, de la Artmedia Bratislava, şi cehul Miloş Brezinsky (fundaş central), ultima oară la Mlada Boleslav. Borbely are şase selecţii in naţionala Slovaciei şi a mai jucat in trecut şi in Bundesliga, la FC Kaiserslautern, in timp ce Brezinsky este internaţional de tineret al Cehiei, impresionănd prin talia de 1,93 metri.

×
Subiecte în articol: sport