x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    17 Ian 2008   •   00:00

DACIA MIOVENI. Preşedintele Viorel Ilinca a anunţat că un jucător brazilian de 27 de ani este aşteptat în cantonamentul echipei din Antalya. &a

DACIA MIOVENI. Preşedintele Viorel Ilinca a anunţat că un jucător brazilian de 27 de ani este aşteptat în cantonamentul echipei din Antalya. “Este vorba de un fotbalist născut în 1981, stângaci, care poate juca la fel de bine mijlocaş ofensiv şi atacant. O să vă spun cum îl cheamă atunci când va ajunge în cantonamentul din Antalya”, a spus Viorel Ilinca. În această iarnă, formaţia din Mioveni i-a mai transferat pe Octavian Chihaia, Hristu Chiacu, Daniel Ghindeanu, Roberto Iancu şi Casian Miclăuş.

 

CEAHLåUL. Clubul din Piatra-Neamţ l-a transferat ieri pe mijlocaşul Peter Omoduemuke de la Poli Timişoara. “L-am adus în sfârşit pe Omoduemuke. Ne gândeam la el de ceva timp, iar Omoduemuke e primul dintre cei trei jucători noi pe care îi doresc titulari la echipă, exceptându-l pe Bădescu. Urmează să ne mai întărim în perioada următoare cu un fundaş şi un atacant”, a spus antrenorul Viorel Hizo.

 

FIFA. Reprezentativa de fotbal a României are 1.088 de puncte şi se menţine pe locul 13 în clasamentul FIFA pe luna ianuarie. Adversarele echipei antrenate de Victor Piţurcă (foto) la turneul final al Campionatului European din 2008 ocupă următoarele poziţii: Italia – 3 (1.498p), Franţa – 7 (1.243p) şi Olanda – 9 (1.170p). Lider în această ierarhie se menţine reprezentativa Argentinei (1.523p), urmată de selecţionatele Braziliei (1.502p) şi Italiei (1.498p).

 

SPANIA. FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, meciul cu FC Sevilla, din manşa retur a optimilor. Echipa catalană s-a calificat datorită golului marcat în deplasare, în prima manşă, când scorul a fost tot egal, 1-1.

×
Subiecte în articol: sport