x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Ian 2008   •   00:00

TENIS. Perechea Andrei Pavel/Thomas Johansson (România/Suedia) s-a calificat în turul doi al probei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Pavel şi Johansson au &

TENIS. Perechea Andrei Pavel/Thomas Johansson (România/Suedia) s-a calificat în turul doi al probei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Pavel şi Johansson au învins perechea australiană Andrew Coelho/Brydan Klein, scor 3-6, 6-3, 6-3, şi vor juca în turul doi cu dublul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numărul 11. În schimb, perechea Edina Gallovits/Raluca-Ioana Olaru a fost eliminată, după ce a fost învinsă de cuplul bielorus Olga Govorţova/Daria Kustova, scor 6-3, 7-5.

 

SPANIA. Getafe, cu românul Cosmin Contra integralist, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei după ce a învins cu 1-0, în deplasare, pe Levante, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, Getafe câştigase, pe teren propriu, cu 3-0. În schimb, Real Madrid a fost eliminată după ce a fost învinsă de Mallorca, pe teren propriu, scor 0-1. Mallorca se impusese şi în tur, cu scorul de 2-1. Programul complet al sferturilor de finală în Cupa Spaniei (turul, 23 ianuarie, returul la 30): Villarreal – FC Barcelona, Racing Santander – Athletic Bilbao, Getafe – Mallorca şi Valencia – Atletico Madrid.

 

FRANŢA. Auxerre, cu internaţionalul român Daniel Niculae integralist, s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Franţei după ce a învins, cu scorul de 1-0, pe Olympique Marseille. În semifinale, la 26 sau 27 februarie, Auxerre va întâlni pe Paris Saint-Germain, care a trecut cu 4-0 de Valenciennes. În schimb, Olympique Lyon, liderul din Ligue 1, a fost eliminată în sferturi după ce a pierdut, scor 0-1, meciul cu Le Mans. În semifinale, Le Mans va întâlni pe RC Lens, care a trecut cu 3-0 de Nancy.

×
Subiecte în articol: sport