x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    19 Ian 2008   •   00:00

TENIS. Lotul României pentru partida din primul tur al Cupei Davis, împotriva Franţei, care se va disputa în perioada 8-10 februarie la Sibiu, se va reuni săptăm&acir

TENIS. Lotul României pentru partida din primul tur al Cupei Davis, împotriva Franţei, care se va disputa în perioada 8-10 februarie la Sibiu, se va reuni săptămâna viitoare. Începând de luni, sala “Transilvania” va fi închisă pentru lucrările de amenajare a suprafeţei de joc. Cei doi oameni de bază ai echipei, Andrei Pavel şi Victor Hănescu, se vor alătura celorlalţi coechipieri la data de 28 ianuarie.

 

RAPID. Atacantul Ryan Griffiths a revenit în Giuleşti după împrumutul în China, unde a evoluat la formaţia Lyaoning. Australianul s-a arătat uimit de faptul că CFR Cluj este liderul Ligii 1, dar este convins că tot Rapid va fi campioană. “Recunosc că am fost şocat să văd că CFR Cluj este pe primul loc, dar nu îmi doresc decât să ajung campion cu actuala mea echipă. Vreau să joc în Liga Campionilor”, a declarat australianul. De la vizita medicală efectuată ieri au lipsit Romeo Stancu şi brazilianul Tamandare, puşi pe lista de transferuri, şi Dănuţ Perjă, accidentat.

 

RUGBY. Mâine, de la ora 17:00, selecţionata Bucureştiului va disputa, în deplasare, ultima partidă din cadrul Challenge Cup, în compania formaţiei engleze Worcester Warriors. Antrenorul “stejarilor”, Marin Moţ, a anunţat următoarea echipă: Vlaicu – Bâgiu, Gal, Dascălu, Ciuntu – Dănuţ Dumbravă, Căplescu, Merşoiu, Macovei, Burcea – Popârlan, Coste – Lazăr, Zebega şi Nere.

 

DINAMO. După ce a întârziat opt zile la revenirea din vacanţă, motiv penru care a ratat cantonamentul din Cipru, ghanezul George Blay a fost trimis să se antreneze cu echipa secundă. Ieri însă, fundaşul dreapta a întârziat şi la antrenamentul lui Dinamo II, ajungând la Săftica în timpul şedinţei de pregătire. Aseară, Blay urma să fie anunţat de conducere în privinţa sancţiunii financiare de 5.000 de dolari. Ulterior, se va decide dacă jucătorul va mai rămâne sau nu în lotul grupării din Ştefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: sport