x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    09 Mar 2008   •   00:00

MIOVENI – BISTRIŢA - Tristeţe pentru Sorin Cârţu

Revenit pe banca tehnică a argeşenilor după ce &

 

URZICENI – CRAIOVA - Îngâmfarea care costă

După ce s-au văzut în semifinalele Cupei României, cea mai mare performanţă din istoria clubului, jucătorii Unirii Urziceni au intrat puţin îngâmfaţi în teren. Numai că, deşi Universitatea domina jocul, ialomiţenii au dus scorul la 2-0, prin reuşitele lui Mara (’16) şi Onofraş (’21). Totul s-a oprit aici însă. Oltenii au redus din diferenţă repede, prin Baird (’38), au controlat jocul în continuare, iar Wobay a închis tabela la 2-2 (’53), după o dublă greşeală Bordeanu – Stelea. (Mario Morcov)

 

MIOVENI – BISTRIŢA - Tristeţe pentru Sorin Cârţu

Revenit pe banca tehnică a argeşenilor după ce îşi prezentase demisia în urma eşecului cu Dinamo, antrenorul Daciei Mioveni, Sorin Cârţu, s-a arătat dezamăgit de rezultatul final, 0-0 cu Gloria Bistriţa. Din acest motiv, l-a trimis pe “secundul” Marius Stoica să explice: “Nu am prins o zi tocmai bună şi am ajuns într-o situaţie foarte grea”. De partea cealaltă, tehnicianul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău, este mulţumit: “Un rezultat echitabil şi un moral bun înaintea partidei cu Dinamo, din etapa viitoare”.

 

 

ANTRENORI - Trofeu pentru Cosmin Olăroiu

Deşi este contestat de suporteri şi de conducători pentru rezultatele din campionat, Cosmin Olăroiu (foto) a reuşit să câştige Cupa Arabiei Saudite cu Al-Hilal, după ce a învins în finală, scor 2-0, pe Al-Ittifag. Golurile grupării pregătite de tehnicianul român au fost reuşite de Al-Qahtani (’5) şi Al-Taib (’36). Pentru Olăroiu, acesta este primul trofeu cucerit după ce a părăsit pe Steaua, în iulie 2007.

 

UTA – OŢELUL - Eşec cu iz de matineu

Deşi oaspeţii au venit la Arad decimaţi, trupa lui Marin Barbu a cedat lamentabil, scor 0-1, unicul gol fiind realizat de Emil Jula, din penalty (’44), după un fault comis de Mihuţ asupra lui Daniel Stan. În urma acestui eşec, UTA şi-a complicat situaţia, având de tras din greu pentru a evita retrogradarea, iar etapa viitoare o aşteaptă un meci infernal, pe terenul rivalei de moarte, Poli Timişoara.

 

HANDBAL - Scandal între românce

În prima manşă din cadrul sferturilor de finală ale Challenge Cup la handbal feminin, formaţia Tomis Constanţa a învins pe teren propriu, 25-23 (13-14), pe Dunărea Brăila. La final, tehnicienii brăileni au acuzat arbitrajul. “Adversarele au jucat în nouă şi ne aşteptăm la acelaşi lucru şi la retur”, a declarat brăileanca Alina Branişte. Antrenorul Dunării, Liviu Paraschiv, a fost mai ponderat: “Chiar dacă arbitrajul a înclinat puţin înspre Tomis, nu cred că a fost influenţat rezultatul final”.

 

POLO - Vlad Hagiu a demisionat

Antrenorul echipei naţionale, Vlad Hagiu, şi-a prezentat demisia după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Beijing, în urma înfrângerii suferite în faţa reprezentativei Canadei, scor 8-9, în turneul găzduit de Oradea. “Cuvintele sunt de prisos. Îmi asum toată responsabilitatea. Trebuie să plec, pentru că un om care are coloană vertebrală aşa trebuie să procedeze. Am dat greş”, a declarat Hagiu.

 

RUGBY - Victorie chinuită cu Portugalia

Echipa reprezentativă a României a învins ieri, pe teren propriu, scor 21-15, naţionala Portugaliei, într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor. Punctele “stejarilor” au fost înscrise de Popârlan, Dimofte şi Nere (eseuri), Vlaicu (două transformări) şi Dumbravă (transformare). În clasament, România ocupă locul 3, cu 15 puncte, după Georgia, 19 puncte, şi Rusia, 16 puncte.

×
Subiecte în articol: sport