x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Iul 2008   •   00:00

"U" CRAIOVA. La finele amicalului cîştigat în faţa Gloriei Buzău, scor 1-0, antrenorul Nicolo Napoli s-a arătat doar parţial mul-ţumit de prestaţia formaţiei sale. "Mai avem încă de pus la punct unele probleme, mai ales în defensivă, dar, în general, pot spune că sîntem pe drumul cel bun", a declarat tehnicianul italian. În schimb, omologul său buzoian, Ştefan Stoica, fost antrenor al Universităţii, a lăudat gruparea olteană: "Mi-a plăcut foarte mult, va avea un cuvînt greu de spus în viitorul sezon".



"U" CRAIOVA. La finele amicalului cîştigat în faţa Gloriei Buzău, scor 1-0, antrenorul Nicolo Napoli s-a arătat doar parţial mul-ţumit de prestaţia formaţiei sale. "Mai avem încă de pus la punct unele probleme, mai ales în defensivă, dar, în general, pot spune că sîntem pe drumul cel bun", a declarat tehnicianul italian. În schimb, omologul său buzoian, Ştefan Stoica, fost antrenor al Universităţii, a lăudat gruparea olteană: "Mi-a plăcut foarte mult, va avea un cuvînt greu de spus în viitorul sezon". (Mario Morcov)

RAPID. Deşi principalul acţionar, Fathi Taher, i-a transmis portarului Dani Coman că ori semnează contractul care i se oferă ori este liber să plece, noul antrenor, Jose Pesero, consideră că pretenţiile internaţionalului giuleştean sînt justificate. "Coman mai este jucătorul nostru pe încă un an. Se negociază şi mi se pare normal să ceară mai mulţi bani la salariu. Dacă merită, atunci este normal să i se mărească contractul", a spus antrenorul portughez.

STRANIERI. Fostul jucător al Rapidului, Cristian Săpunaru, a debutat la noua sa echipă, FC Porto, în meciul amical cîştigat, scor 1-0, în faţa grecilor de la PAOK Salonic. Inernaţionalul român a fost folosit în repriza secundă. Tot la debut s-a aflat şi ex-stelistul Dică, autor a două goluri pentru Catania într-un joc fără istoric, 8-0, cu o echipă de amatori.

FC BRAŞOV. Nou-promovata a învins cu 3-1 formaţia engleză de ligii secundă Coventry, într-un meci de verificare disputat în Elveţia. Antrenorul Răzvan Lucescu (foto) a declarat după ultimul joc de pregătire înaintea startului Ligii1 că este mulţumit de cum au decurs stagiile de pregătire. "Sînt mulţumit de victorie, dar mai ales de atitudinea jucătorilor. Echipa a crescut în această perioadă o dată cu fiecare meci şi sîntem pregătiţi perfect pentru startul campionatului", a declarat tehnicianul braşovenilor.

Cristina Dorcioman va arbitra finala U19 la CE de fotbal feminin

După Cristina Ionescu, în anul 2001, o altă româncă, Cristina Dorcioman, va arbitra finala Campionatului European Under 19, între echipele Italiei şi Norvegiei. Partida se va desfăşura mîine în localitatea franceză Tours. Dorcioman este arbitru FIFA din anul 2002.

Progresul se prezintă cu Zenga şi cu Dică

Fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, va reveni în România la data de 10 august cu actuala sa echipă, Catania, cu ocazia festivităţii de prezentare a lotului divizionarei secunde Progresul. Gruparea din Parcul cu Platani este prima formaţie din ţară pe care a pregătit-o tehnicianul italian, ulterior mai trecînd pe la Steaua şi Dinamo. La Catania s-a transferat recent fostul golgeter stelist Nicolae Dică, acesta urmînd a fi prezent la eveniment.

×
Subiecte în articol: sport