x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Iul 2008   •   00:00
Info

20 iulie 2008:Victor Hănescu are şanse  mari de a intra în "topul 50" ATP, chiar şi în cazul unei înfrîngeri în semifinala disputată ieri după-amiază cu argentinianul Juan Martin Del Potro, în cadrul Open-ului Austriei

STRANIERI: Săpunaru, titular la FC Porto
Transferat recent la campioana Portugaliei, FC Porto, Cristi Săpunaru, a fost folosit titular în meciul amical disputat ieri, scor 1-1, cu formaţia germană de primă ligă Hannover. Fostul rapidist a evoluat pe întreaga durată a partidei, după ce, la prima apariţie în tricoul grupării lusitane, cu PAOK Salonic, a fost folosit doar în repriza secundă.

 
CFR CLUJ:Dorsin a fost trimis la "satelit"
Antrenorul campioanei, Ioan Andone, a luat decizia de a-l trimite la echipa "satelit", care activează în liga a 3-a, pe internaţionalul suedez, Michael Dorsin. Oficialii şi tehnicianul grupării clujene au fost nemulţumiţi de faptul că apărătorul de bandă stînga a refuzat o ofertă de la FC Moscova. "Cîştiga triplu faţă de aici, dar a motivat că nu se poate adapta stilului de viaţă din Rusia. La prima echipă nu îl mai primesc, poate se va adapta la formaţia secundă", a declarat Andone.

 
LIGA 1:Pandurii şi Poli Iaşi s-au "prezentat"
După Rapid, alte două formaţii din Liga 1, Pandurii Tg. Jiu şi Poli Iaşi, şi-au prezentat ieri loturile în vederea noului sezon. Astfel, gorjenii au avut ca adversar pe Internaţional Piteşti, în timp ce trupa lui Ionuţ Popa a jucat cu divizionara secundă FC Tîrgovişte.

 
HANDBAL: Semne bune pentru Olimpiadă
După succesul de la Cluj în faţa Ungariei, scor 27-25, naţionala de handbal feminin a României a reuşit un rezultat de egalitate în revanşa disputată la Nyiregyhaza, 28-28, cele două partide test fiind considerate o reuşită de antrenorul Gheorghe Tadici. Principalele marcatoare ale "tricolorelor" au fost Senocico, 9 reuşite, Brădeanu, 4, Elisei şi Meiroşu, cîte 3.

 
TENIS:Victor Hănescu, în primi 50 din lume
Victor Hănescu (foto) are şanse  mari de a intra în "topul 50" ATP, chiar şi în cazul unei înfrîngeri în semifinala disputată ieri după-amiază cu argentinianul Juan Martin Del Potro, în cadrul Open-ului Austriei. În cadrul acreluiaşi turneu care se desfăşoară la Kitzbuhel, şi dotat cu premii totale în valoare de 571.000 de euro, "Hăne" se află şi în penultimul act la dublu, alături de americanul James Carretani.

 
JO BEIJING:Coreea de Nord refuză Sudul
Oficialii federaţiei Coreei de Nord au anunţat că au respins propunerea Coreei de Sud de a defila împreună la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, din 8 august. "Nici nu au vrut să primească mesajul nostru", a declarat un oficial al comitetului olimpic sud-coreean. Deşi au defilat împreună la Olimpiadele de la Sydney (2000) şi Atena (2004), relaţiile dintre cele două ţări au intrat în impas în ultimele luni.

×
Subiecte în articol: sport