x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Iul 2008   •   00:00
Info

21 iulie 2008:Directorul sportiv al clubului Inverness, Graeme Bennett, a declarat că oferta echipei germane Kaiserslautern pentru achiziţionarea atacantului Marius Niculae a fost realistă, dar sub suma la care jucătorul a fost evaluat

OLANDA. Fundaşul George Ogăraru a evoluat doar o repriză în meciul pe care echipa sa, Ajax Amsterdam, l-a cîştigat cu 5-2 în faţa formaţiei Noordwijk. Aceasta a fost prima partidă susţinută de Ajax cu Marco van Basten pe banca tehnică. Fostul selecţioner al Olandei l-a titularizat pe Colin pe postul de fundaş dreapta, Ogăraru fiind trimis în teren după pauză. Celălalt român de la Ajax, Nicolae Mitea, nu a fost folosit.

 
SCOŢIA. Directorul sportiv al clubului Inverness, Graeme Bennett, a declarat că oferta echipei germane Kaiserslautern pentru achiziţionarea atacantului Marius Niculae a fost realistă, dar sub suma la care jucătorul a fost evaluat. "Am primit oferte şi de la clubul turc Kayserispor şi de la gruparea greacă PAOK, dar nici una nu era acceptabilă", a adăugat Bennett. Niculae a fost învoit o săptămînă pentru a-şi rezolva nişte probleme în România, urmînd să revină în Scoţia duminica viitoare. Între el şi Inverness există un acord verbal, prin care jucătorul poate pleca în cazul unei oferte acceptabile. 

 
STRANIERI. Căpitanul echipei Celtic Glasgow, Stephen McManus, a declarat că fundaşul Gabriel Tamaş (foto) este un jucător cu "pedigree bun", care ar crea o mare concurenţă în defensivă campioanei Scoţiei. Potrivit presei insulare, Celtic a ajuns la un acord cu clubul francez Auxerre pentru transferul jucătorului, tranzacţia putînd să se realizeze pentru cinci milioane de euro. Singurul impediment ar fi salariul fotbalistului, Tamaş solicitînd mai mult decît cei 900.000 de euro pe an pe care îi oferă Celtic.


SPANIA. FC Barcelona şi-a dat acordul ca fotbalistul Samuel Eto’o să poată începe negocierile de transfer la o altă echipă. Camerunezul nu mai intră în planurile noului antrenor, Pep Guardiola, şi afirmă că are mai multe oferte. Totuşi, pînă la rezolvarea situaţiei sale, Eto’o va pleca mîine cu Barca în stagiul de pregătire din Scoţia.

×
Subiecte în articol: sport