x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Iul 2008   •   00:00

22 iulie 2008:Adrian Diaconu, campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, îşi va apăra titlul în faţa italianului Silvio Branco, care a fost desemnat challenger oficial.

TINERET. Reprezentativa de tineret a României susţine în această seară un meci amical cu selecţionata olimpică a Italiei, pe care antrenorul Emil Săndoi îl consideră cel mai important test al acestei generaţii de jucători. Partida se va disputa la Pistoia de la ora 22:00 şi va fi transmisă de Sport.ro. Întîlnirea face parte din programul de pregătire pentru meciurile oficiale din preliminariile CE 2009, în care România ocupă locul doi în grupa a 10-a, după Ţara Galilor.

 
ITALIA. Nicolae Dică a înscris un nou gol pentru Catania, care a învins într-un meci amical formaţia de amatori Tordandrea cu scorul de 12-1. Fostul stelist a evoluat doar în prima repriză, fiind folosit de antrenorul Walter Zenga în centrul liniei de atac. Dică a disputat pînă acum trei meciuri în tricoul Cataniei, marcînd de patru ori.

 
HANDBAL. Naţionala feminină a României va evolua în grupa A a CE din Macedonia  (2-14 decembrie), urmînd să întîlnească, în ordine, echipele Ungariei, Franţei şi  Danemarcei. Celelalte grupe au următoarea componenţă: Norvegia, Portugalia, Spania, Ucraina (grupa B), Rusia, Suedia, Austria, Belarus (grupa C), Germania, Croaţia, Macedonia, Spania (grupa D). Primele trei clasate se vor califica în faza a doua a turneului.

 
BOX. Adrian Diaconu, campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, îşi va apăra titlul în faţa italianului Silvio Branco, care a fost desemnat challenger oficial. Licitaţia privind organizarea acestui meci va avea loc la 15 august la Ciudad de Mexico.

 
PORTUGALIA. Fundaşul Cristian Săpunaru a fost titular în meciul pe care noua sa echipă, FC Porto, l-a terminat la egalitate, 1-1, cu VfL Bochum. Dacă antrenorul Jesualdo Ferreira s-a arătat mulţumit de achiziţionarea fostului rapidist, afirmînd că acesta s-a integrat foarte bine, în schimb, cotidianul O Jogo a notat că românul "inspiră o oarecare neîncredere".

×
Subiecte în articol: sport