x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Iul 2008   •   00:00

24 iulie 2008:Naţionala feminină de tineret a României a fost învinsă de Germania, scor 30-30, în primul joc din cadrul grupei A a Campionatului Mondial, care se desfăşoară în Macedonia.

HANDBAL. Naţionala feminină de tineret a României a fost învinsă de Germania, scor 30-30, în primul joc din cadrul grupei A a Campionatului Mondial, care se desfăşoară în Macedonia. La pauză, tricolorele conduceau cu 17-15, însă au cedat total în partea secundă. Aseară, România a susţinut al doilea joc, în faţa Ungariei, astăzi va întîlni Islanda, iar vineri, în ultimul joc al grupei, va juca în compania Sloveniei.

 
STRANIERI. Fostul dinamovist Claudiu Niculescu a ameninţat că va da în judecată actuala sa echipă, Duisburg, după ce a fost exclus din lot, pe motiv că a refuzat un transfer la Kaiserslautern. "Clubul nu mă poate obliga să fac ceea ce nu vreau. Am crezut mereu că germanii sînt corecţi, dar acum văd altceva. Îmi voi angaja un avocat şi îi voi da în judecată", a declarat Niculescu. Un alt proces, şi tot în Germania, cu Victoraş Iacob în centrul atenţiei, va avea loc la 11 august, fostul stelist acuzîndu-i pe cei de la Kaiserlautern că i-au reziliat contractul fără preaviz, ca urmare a unei întîrzieri nemotivate la reluarea pregătirilor.

 
RAPID. Pînă în prezent în funcţia de director tehnic, Nicolae Manea a preluat, începînd de ieri, postul de administrator-delegat, urmînd a răspunde de relaţia clubului cu suporterii şi forurile de specialitate, FRF şi LPF. Decizia a fost luată în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie.

 
DINAMO. Internaţionalul Cosmin Contra a declarat cotidianului spaniol As că a fost foarte aproape de a reveni în campionatul României. "Am avut oferte bune, cea mai tentantă de la Dinamo Bucureşti, care îmi oferea un contract bun ca jucător, după care şi ca antrenor. Am refuzat însă, deşi am o problemă de familie şi voiam să mă întorc acasă", a spus "Guriţă". Altfel, oficialii dinamovişti l-au cedat din nou pe Ilie Iordache la Pandurii Tîrgu-Jiu, adversara de duminică din prima etapă a Ligii 1.

×
Subiecte în articol: sport