x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Iul 2008   •   00:00

25 iulie 2008:HANDBAL. Naţionala feminină de tineret a pierdut şi al doilea joc din cadrul CM din Macedonia, 26-27 cu Ungaria.

RAPID. Gruparea giuleşteană a pus ieri în vînzare abonamentele în vederea turului sezonului 2008-2009. Astfel, la tribuna I, un abonament costă 150 RON, la tribuna a II-a 100 RON, iar la peluza a II-a 25 RON, peluza I rămînînd în continuare închisă. De asemenea, cum lucrările de modernizare ale arenei s-au încheiat, spectatorii au acces la partida cu Gloria Bistriţa, programată sîmbătă la ora 21:15.

 
HANDBAL. Naţionala feminină de tineret a pierdut şi al doilea joc din cadrul CM din Macedonia, 26-27 cu Ungaria. Pentru a mai spera să ocupe locul 3 calificabil, tricolorele trebuie neapărat să cîştige cele două partide rămase, aseară cu Islanda şi azi cu Slovenia, însă vor fi nevoite să aştepte şi jocul rezultatelor. Germania este lideră în Grupa A (4 puncte), urmată de Ungaria (3), Islanda (2), Slovenia (1) şi România (0 puncte).

 
"U" CRAIOVA. Declarat cel mai bun jucător din Liga 1 în sezonul trecut de Radio România Actualităţi, atacantul Florin Costea spune că nu are emoţii în privinţa noului campionat. "Voi intra pe teren ca să dau totul. Sper să joc cel puţin la fel de bine ca în sezonul trecut şi să ajung astfel la echipa naţională", a spus Costea. Jucătorul încă mai resimte dureri la picior după entorsa de genunchi suferită la primul antrenament de după vacanţă, dar va evolua în prima etapă, contra lui "Poli" Iaşi. (Mario Morcov)


TENIS. Surpriză în turul 2 al turneului de la Toronto, Roger Federer, numărul unu ATP, fiind învins, scor 6-2, 5-7, 4-6, de francezul Giles Simon, numărul 22 mondial. În urma acestui eşec, elveţianul riscă să fie detronat de rivalul său spaniol Rafael Nadal, care a avansat pe tabloul de la Toronto după 6-4, 6-2 cu americanul Jesse Levine. "Important este să gîndesc în continuare pozitiv", a declarat Federer, care domină topul mondial din 2004 pînă în prezent, fiind lider de 234 de săptămîni consecutiv.

×
Subiecte în articol: sport