x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Iul 2008   •   00:00

26 iulie 2008:Echipa moldoveană întîlneşte, în această seară (ora 20:30), pe teren propriu, formaţia azeră Neftci Baku, în manşa secundă din turul trei al Cupei UEFA Intertoto.

CFR CLUJ. Fundaşul Hugo Alcantara, transferat de la Belenenses, nu va putea evolua duminică în meciul din deplasare contra lui CS Otopeni, din cauza unui cartonaş roşu pe care l-a primit în ediţia trecută a campionatului Portugaliei. Fotbalistul fusese eliminat în etapa a 28-a, fiind suspendat trei etape, din care a ispăşit doar două. Conform regulamentelor, ultima etapă de suspendare va fi aplicată în campionatul în care s-a transferat.

 
FC VASLUI. Echipa moldoveană întîlneşte, în această seară (ora 20:30), pe teren propriu, formaţia azeră Neftci Baku, în manşa secundă din turul trei al Cupei UEFA Intertoto. În tur, echipa din Baku a învins cu 2-1. "Nu va fi un meci uşor. Neftci nu este o echipă oarecare şi cu siguranţă îşi va vinde scump pielea. Azerii vor juca la rezultat, aşa cum au făcut şi în meciurile disputate pînă acum. Mai avem probleme cu omogenitatea lotului, iar terenul ne-ar putea incomoda din cauza ploilor", a declarat antrenorul Viorel Hizo. Învingătoarea din această dublă manşă se va califica în turul doi preliminar al Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport