x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Iul 2008   •   00:00

FC TIMISOARA. Mijlocasul Dan Alexa crede ca banatenii mai au de rezolvat unele probleme inaintea meciului din etapa a doua, cu Pandurii, dupa ce in prima runda au reusit doar o remiza in fata lui FC Arges. "Stiam ca este o echipa plina de entuziasm, o echipa omogena, mai omogena ca noi. Au jucat foarte bine si am intilnit o replica foarte buna din partea lor. Mai avem multe de pus la punct si cred ca putem sa ne punem la punct pina saptamina viitoare. Am intilnit o echipa buna care, cred eu, va pune multe probleme celorlalte echipe", a spus Alexa.



FC TIMIŞOARA. Mijlocaşul Dan Alexa crede că bănăţenii mai au de rezolvat unele probleme înaintea meciului din etapa a doua, cu Pandurii, după ce în prima rundă au reuşit doar o remiză în faţa lui FC Argeş. "Ştiam că este o echipă plină de entuziasm, o echipă omogenă, mai omogenă ca noi. Au jucat foarte bine şi am întîlnit o replică foarte bună din partea lor. Mai avem multe de pus la punct şi cred că putem să ne punem la punct pînă săptămîna viitoare. Am întîlnit o echipă bună care, cred eu, va pune multe probleme celorlalte echipe", a spus Alexa.

CFR CLUJ. Antrenorul Ioan Andone (foto) a declarat că echipa sa şi-a respectat blazonul de campioană a României în meciul cu CS Otopeni, cîştigat cu 4-0. "Sînt mulţumit de acest start, am făcut un joc bun. Concurenţa pe posturi îmi permite mai multe variante de echipă. De asemenea, valoarea individuală a jucătorilor a fost unul dintre atuurile noastre. Mai avem mult de lucru, nu sînt pe deplin mulţumit. Cred că am evoluat la aproape 70% din capacitate", a spus Andone.

PORTUGALIA. Transferat în această vară la FC Porto, fundaşul român Cristian Săpunaru a declarat că îşi doreşte să cîştige Liga Campionilor cu formaţia portugheză. "Vreau să cîştig tot, şi în asta includ şi Liga Campionilor. Este un vis mare pentru mine să joc în Liga Campionilor. Am avut şi în România acest vis, dar evoluînd la FC Porto este mai uşor să joci într-o asemenea competiţie", a spus Săpunaru.

RUSIA. Daniel Pancu, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu au fost titulari la Terek Groznîi în meciul încheiat la egalitate, 1-1 în deplasare, cu Şinnik Iaroslavl. Petre şi Mărgăritescu au fost integralişti şi au primit cîte un cartonaş galben, iar Pancu a fost înlocuit în minutul 68. Tot în Rusia, mijlocaşul Răzvan Cociş a fost integralist pentru Lokomotiv Moscova în meciul din deplasare cu FC Moscova, cîştigat cu 3-0.

Marica, eroul lui Stuttgart
Atacantul Ciprian Marica a marcat două goluri în partida VfB Stuttgart – Saturn Ramenskoe 3-0, din manşa secundă a turului trei al Cupei Intertoto, fiind desemnat jucătorul meciului de presa germană. "Sînt foarte fericit că am putut să îmi ajut echipa şi mă bucur pentru cele două goluri marcate. Vrem neapărat să jucăm în Cupa UEFA", a declarat Marica la finalul partidei. Marica a fost titular şi a înscris în prelungiri, în minutele 108 şi 110.

Totti: "Românii ne-au dat o lecţie de civilizaţie"
Căpitanul lui AS Roma, Francesco Totti, a fost impresionat de primirea suporterilor români la amicalul cu Steaua. "Niciodată nu am fost tratat aşa departe de Roma. Toată echipa a fost bine primită. Românii ne-au dat o lecţie de civilizaţie", a spus Totti pentru Gazzetta dello Sport.

×
Subiecte în articol: sport