x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Iul 2008   •   00:00

LUPTE. Antena 1 va transmite vineri, 1 august, de la ora 23:00, in direct de la Mamaia, "Noaptea judecatii", a doua gala de lupte fara reguli (Mixed Martial Arts), organizata in Romania de Todd Medina si de Raluca Sandu. Pasionatii de sporturi extreme vor avea sansa sa ii vada luptindu-se in cusca pe Todd Medina, Catalin Zmarandescu si Tolea Ciumac, precum si alti sportivi de top. Fiecare meci va avea doua runde a cite cinci minute.



LUPTE. Antena 1 va transmite vineri, 1 august, de la ora 23:00, în direct de la Mamaia, "Noaptea judecăţii", a doua gală de lupte fără reguli (Mixed Martial Arts), organizată în România de Todd Medina şi de Raluca Sandu. Pasionaţii de sporturi extreme vor avea şansa să îi vadă luptîndu-se în cuşcă pe Todd Medina, Cătălin Zmărăndescu şi Tolea Ciumac, precum şi alţi sportivi de top. Fiecare meci va avea două runde a cîte cinci minute.

TENIS. Luni a avut loc, la Constanţa, a doua etapă a campaniei "10 pentru Andrei Pavel", care prilejuieşte întîlnirea celebrului tenisman român cu tinerii practicanţi ai acestui sport din ţara noastră. Andrei Pavel a fost uimit să vadă că îl aşteptau peste 100 de copii, dar a avut răbdare să joace cu fiecare în parte şi să-i premieze apoi pe toţi, în decorul falezei Portului Tomis. Campania va continua azi la Galaţi (ora 11:00), următoarele oraşe vizitate fiind Bacău (mîine, ora 11:00), Iaşi (1 august, ora 11:00) şi Suceava (2 august, ora 11:00).

UTA. Formaţia arădeană se află în tratative pentru a juca un meci amical cu echipa germană VfB Stuttgart, la care evoluează şi atacantul român Ciprian Marica. Acesta a fost contactat de antrenorul Ionuţ Chirilă pentru a aranja această partidă de pregătire, un răspuns final fiind aşteptat în zilele următoare. UTA va pleca vineri într-un turneu de nouă zile în Franţa şi Elveţia, în timpul căruia va disputa mai multe meciuri amicale.

EURO 2008.
Campionatul European de fotbal din Austria şi Elveţia a generat un profit de 250 de milioane de euro pentru UEFA. Forul european a precizat că banii vor fi folosiţi pentru a finanţa proiectele legate de juniori, competiţiile feminine, arbitraj, programe de antrenorat şi costuri administrative. În comparaţie cu turneul final din 2004, din Portugalia, cel din 2008 a generat un profit mai mare în aproape toate domeniile.

Fabbiani, împrumutat la Newell’s Old Boys
Atacantul argentinian al lui CFR Cluj, Christian Fabbiani, va evolua în acest sezon, sub formă de împrumut, la formaţia Newell’s Old Boys, din ţara sa natală. "Îl lăsăm să plece fiindcă avem destule soluţii în atac şi ne putem dispensa de el. Sperăm să se întoarcă de acolo mai motivat", a spus preşedintele campioanei, Iuliu Mureşan. Fabbiani a insistat să plece în Argentina pentru a fi mai aproape de fetiţa sa.

Galatasaray Istanbul ar da 4 milioane de euro pentru Nicoliţă
Conform cotidianului turc Star, mijlocaşul stelist Bănel Nicoliţă este în atenţia celor de la Galatasaray Istanbul, care ar fi dispuşi să ofere suma de patru milioane de euro pentru internaţionalul din Ghencea. "Ţinta Nicoliţă" este titlul materialului din publicaţia de pe Bosfor.

×
Subiecte în articol: sport