x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Aug 2008   •   00:00

Inter da 14,5 milioane de euro pentru Radoi
Dezvaluit de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, interesul campioanei Italiei, Internazionale Milano, pentru capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost confirmat ieri si de finantatorul gruparii din Ghencea, Gigi Becali: “Cred ca Radoi nu va mai juca cu Galatasaray. El va pleca la Inter pentru 14,5 milioane de euro, inclusiv TVA”. Radoi va avea la Inter un salariu de 2 milioane de euro pe sezon.



Inter dă 14,5 milioane de euro pentru Rădoi
Dezvăluit de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, interesul campioanei Italiei, Internazionale Milano, pentru căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a fost confirmat ieri şi de finanţatorul grupării din Ghencea, Gigi Becali: “Cred că Rădoi nu va mai juca cu Galatasaray. El va pleca la Inter pentru 14,5 milioane de euro, inclusiv TVA”. Rădoi va avea la Inter un salariu de 2 milioane de euro pe sezon.

Popescu: “Sandu voia 400.000 de euro pentru a se retrage”
Gică Popescu a spus că Ioan Becali i-a transmis prin SMS, în 2005, că Mircea Sandu vrea 400.000 de euro pentru a renunţa la şefia FRF: “Nu ştiu din partea cui a venit propunerea. Dacă îl întrebi pe Giovani, spune că Sandu a cerut, iar Sandu spune că Giovani i-a propus”.

×
Subiecte în articol: sport