x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Aug 2008   •   00:00
Info

3 august 2008:Presa italiana da ca sigur transferul lui Cosmin Moti la Lazio Roma, sustinind ca fundasul dinamovist va semna contractul la inceputul saptaminii viitoare.




DINAMO : Italienii sînt siguri: "Moţi la Lazio"
Presa italiană dă ca sigur transferul lui Cosmin Moţi (foto) la Lazio Roma, susţinînd că fundaşul dinamovist va semna contractul la începutul săptămînii viitoare. "Internaţionalul român va completa defensiva lazială. Preşedintele Lotito negociază în continuare cu oficialii lui Dinamo pentru a ajunge la un numitor comun", a scris "Corriere dello Sport". În partida din această seară cu Gaz Metan Mediaş, din Ştefan cel Mare, aproape sigur va redebuta şi Marius Niculae.


BISTRIŢA – CRAIOVA : Nicolo Napoli îşi critică elevii
La finele partidei Gloria Bistriţa – Universitatea Craiova, scor 2-0, antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, a recunoscut superioritatea gazdelor. "Prima repriză a fost bună pentru noi, dar după pauză am dormit. Ei au înscris un gol, apoi au făcut spectacol", a spus tehnicianul italian. La rîndul său, tehnicianul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a precizat: "Am avut şapte debutanţi, dar am învins pentru că ne-am autodepăşit".


CFR CLUJ – BUZĂU : Buzoienii vor să producă surpriza
Campionii nu concep să se încurce diseară în faţa Gloriei Buzău, mai ales după debutul în forţă cu CS Otopeni, 4-0 în deplasare. "Sîntem mai puternici decît în sezonul trecut. Numai că trebuie să avem răbdare cu Buzăul, care este o echipă periculoasă", a declarat antrenorul clujenilor, Ioan Andone. "Ne-am revenit după eşecul cu Farul. CFR o să aibă viaţă grea cu noi", a declarat antrenorul Gloriei, Ştefan Stoica.


BASCHET: Debut cu dreptul la Europene
În primul meci din cadrul grupei D al CE de tineret care se desfăşoară la Tg. Mureş, echipa naţională a României a învins, scor 82-76, formaţia Poloniei. Pentru trupa pregătită de Constantin Ioan cel mai bun marcator a fost Nicoară, cu 28 de puncte. Astăzi, tricolorii vor întîlni Ungaria, ultimul joc din grupă fiind programat marţi, cu Olanda. Din cele 19 formaţii participante, primele două clasate se califică în prima divizie valorică.


ANIVERSARE:Cornel Dinu a împlinit 60 de ani
Administratorul delegat al echipei Dinamo, Cornel Dinu (foto), a împlinit ieri 60 de ani, el fiind născut în acelaşi an cu înfiinţarea roş-albilor, unde a bifat 454 de meciuri în prima ligă. În întreaga carieră, Mister a cucerit şase titluri de campion şi trei Cupe ale României ca jucător şi două titluri plus alte trei Cupe în calitate de antrenor. În sezonul 1983-1984, ca "secund" al lui Dumitru Nicolae Nicuşor, a reuşit calificarea în semifinalele Cupei Campionilor.


TENIS: Nadal este noul lider mondial
După mai bine de trei ani de domnie în tenisul mondial, Roger Federer a pierdut poziţia de lider ATP în faţa rivalului Rafael Nadal. Spaniolul s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinatti, unde îl va întîlni pe sîrbul Novak Djokovici şi, indiferent de rezultat, Nadal va deveni numărul unu ATP cel mai tîrziu pe 18 august. Elveţianul Roger Federer a fost liderul tenisului masculin timp de 235 de săptămîni.

×
Subiecte în articol: sport