x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Feb 2007   •   00:00
TENIS - Presedintele FFT, pus sub acuzare
Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Christian Bimes, a fost pus sub acuzare si plasat sub control judiciar, principalele acuzatii care i se aduc fiind acelea de "primirea de foloase necuvenite" si "abuz de incredere". Bimes, care ocupa fotoliul de presedinte din 1993, a fost acuzat inca din 2004 de cinci angajati ai federatiei ca incaseaza indemnizatii ce nu i se cuvin si ca deconteaza cheltuieli nejustificate.

Turneu - Romania under 19, invingatoare
Reprezentativa under 19 a Romaniei, pregatita de Florin Cheran (foto), a castigat cea de-a treia editie a turneului Roma Caput Mundi, invingand in finala, cu scorul de 1-0, selectionata similara a Letoniei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Cordos, in minutul 43. La aceasta competitie, castigata pentru a doua oara consecutiv de nationala noastra, tinerii fotbalisti romani au marcat sase goluri si nu au primit nici unul.

FC SEVILLA - Adriano sta aproape o luna
Mijlocasul brazilian al lui FC Sevilla, Adriano, nu va putea evolua in returul cu Steaua, care va avea loc joi, fiind indisponibil aproximativ trei sau patru saptamani. Acesta a suferit o leziune musculara la piciorul stang in meciul castigat de echipa sa la Bucuresti cu 2-0. "Acum ma doare foarte tare, pentru ca a fost o lovitura puternica. Sunt foarte trist ca voi lipsi un timp de pe gazon, dar acum am nevoie de rabdare si de odihna", a declarat mijlocasul.

×
Subiecte în articol: sport