x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Feb 2007   •   00:00
Panduru s-a suparat pe sefi
Antrenorul echipei Farul Constanta, Basarab Panduru , a declarat ieri ca este deranjat de faptul ca nu este consultat de conducere atunci cand sunt adusi jucatori. "Nu este normal ca Ion Marin sa decida ce jucatori trebuie transferati. Din pacate, conducerea nu are incredere in mine in acest moment", a spus "Pandispan", care a precizat ca nou-venitii Ben Teekloh si Otvos nu au fost propusi de el.

Gica Hagi "joaca" in echipa secolului FIFA 2007 Gica Hagi poate fi vazut la lucru in cel mai popular simulator de fotbal, FIFA 2007. El a fost introdus in echipa secolului XX, alaturi de mari nume ale fotbalului mondial, printre care Beckenbauer, Fachetti, Zico, Papin, Pele, Cantona sau Voeller.

JUSTITIE. Fotbalistul Marius Mitu, care fusese acuzat de implicare, in perioada 2002-2005, in scandalul meciurilor trucate din Belgia, a castigat procesul intentat Uniunii Belgiene de Fotbal. In perioada respectiva, romanul evolua la Lierse, de unde, la inceputul sezonului 2005/2006, s-a transferat la Anderlecht. Dupa declansarea scandalului, Mitu a fost concediat de Anderlecht, iar URBSFA i-a interzis sa mai joace in Belgia. Curtea de Apel din Bruxelles i-a dat castig de cauza jucatorului, pe motiv ca sanctiunea a dus la incalcarea dreptului de a-si exercita meseria aleasa.

POLO. In prima zi a turneului international de la Cluj, reprezentativa Romaniei a intalnit Germania, in fata careia a cedat cu scorul de 5-7. Pentru tricolori, care nu i-au avut la dispozitie pe George Georgescu, Iosep, ambii accidentati, si pe Cosmin Radu, retinut la echipa sa de club din Italia, au marcat Andrei (2 goluri), Tuinea, Negrean si Bonca. La turneu mai participa Ungaria, Croatia si Grecia.

TENIS. Rusoaica Maria Sarapova (foto) a fost numita de ONU ambasador al bunavointei, mesager al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Cu aceasta ocazie, sportiva a donat 100.000 de dolari pentru sustinerea proiectelor PNUD in zonele rurale din Belarus, Ucraina si Rusia, inca afectate de catastrofa nucleara de la Cernobal, din 1986. Sarapova, care va fi platita pentru activitatea sa cu suma simbolica de un dolar pe an, se alatura astfel unui grup select de ambasadori PNUD, printre care se numara fotbalistii Zinedine Zidane, Ronaldo si Didier Drogba.

VOLEI. Echipele feminine Dinamo Bucuresti si Unic Piatra-Neamt au ratat calificarea la turneul final al Cupei CEV. In mansa secunda a sferturilor de finala, Dinamo a fost intrecuta in deplasare, cu 3-0, de Sirio Perugia (Italia), detinatoarea Ligii Campionilor, dupa ce la Bucuresti italiencele castigasera cu 3-2. Invinsa pe teren propriu, cu 1-3, de Universidad Burgos, Unic a cedat si in meciul din Spania, scor 0-3.

×
Subiecte în articol: sport