x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Feb 2007   •   00:00
Bornescu, comotie pe teren
In minutul 60 al partidei amicale dintre formatia locala CSM Ramnicu-Valcea si Universitatea Craiova, incheiata cu scorul de 2-1 pentru craioveni, portarul Stiintei, Mircea Bornescu (foto), s-a accidentat grav. Acesta a suferit o comotie cerebrala, pierzan- du-si cunostinta, fiind transportat la spital cu gatul imobilizat. Medicii valceni i-au facut o radiografie, spunand ca accidentarea nu e grava.

Hagiu: "Vrem in careul de asi la CM"
Antrenorul nationalei de polo, Vlad Hagiu, a declarat ca obiectivul la CM din Australia, care va incepe la 20 martie, este clasarea in primele sase locuri: "Vrem sa confirmam locul sase de la editia trecuta. Dorim sa intram in careul de asi, insa obtinerea unei medalii ne-ar face cu adevarat fericiti".

ITALIA. Judecatorul Sportiv Gianpaolo Tosel a decis ieri sa suspende stadionul echipei Catania, "Massimino", pana la 30 iunie, dupa incidentele de la partida cu Palermo, care s-au soldat cu decesul politistului Filippo Raciti. Astfel, Catania va trebui sa-si dispute meciurile de pe teren propriu in alta localitate si cu portile inchise. De asemenea, clubul sicilian a fost amendat cu 50.000 de euro.

OLANDA. Conducatorii clubului FC Utrecht vor sa-l achizitioneze pe Lucian Sanmartean, care a sustinut probe de joc la aceasta echipa in ultimele doua saptamani, a anuntat site-ul soccernews.nl. Mijlocasul roman, care poate fi transferat gratis dupa ce si-a reziliat contractul cu Panathinaikos Atena, ar urma sa primeasca la Utrecht un salariu de cel putin 320.000 de euro. Potrivit site-ului voetbalplus.nl, Sanmartean este dorit si de Alkmaar, unde va sustine probe de joc incepand de azi.

ECHIPA NATIONALA. Romania a urcat cinci pozitii si ocupa locul 15, cu 912 puncte, in clasamentul FIFA dat publicitatii ieri. Adversarele Romaniei in grupa G de calificare la EURO-2008 se afla pe urmatoarele locuri: Olanda (locul 7 cu 1312 puncte), Bulgaria (37 - 689p), Belarus (69 - 445p), Slovenia (71 - 439p), Albania (87 - 362p), Luxemburg (181 - 41p). Noul lider al clasamentului FIFA este campioana mondiala, Italia, care a depasit Brazilia dupa ce sud-americanii au pierdut cu 0-2 amicalul cu Portugalia.

"U" CRAIOVA. Formatia antrenata de Stefan Stoica (foto) nu va mai evolua in acest retur pe stadionul "Ion Oblemenco", care va intra in reparatii capitale. Oltenii au terenul suspendat in primele doua etape, fiind nevoiti de Comisia de Disciplina a FRF sa joace la mai mult de 150 de kilometri de Craiova. De asemenea, in ultimele cinci etape de pe propriul teren din acest sezon, Universitatea va evolua la Caracal.

×
Subiecte în articol: sport