x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Feb 2007   •   00:00
Gazzetta dello Sport a cumparat Marca!
Grupul italian RCS Media, care editeaza Gazzetta dello Sport, a cumparat cel mai citit ziar din Spania, Marca, in schimbul sumei de 1,1 miliarde de euro. Tranzactia s-a oficializat ieri, fiind anuntata printr-un comunicat de presa din partea ambelor parti. RCS Media editeaza doua ziare puternice, Corriere della Sera si Gazzetta dello Sport. Preluarea cotidianului spaniol de la grupul RGC va avea loc in cateva saptamani.

Adrian Iencsi a revenit acasa, la Ceahlaul Piatra-Neamt
Internationalul Adrian Iencsi a semnat luni un contract cu Ceahlaul Piatra-Neamt, valabil pana la finalul acestui sezon. Fundasul, liber de contract dupa despartirea de Spartak Moscova, revine astfel la formatia pentru care a debutat in primul esalon si pentru care a evoluat in perioada 1993-1996.

SPANIA - Chivu, in vizorul Valenciei
Cristian Chivu se afla in atentia lui FC Valencia, fiind vizat pentru a-l inlocui pe argentinianul Roberto Ayala, de care gruparea spaniola se va desparti la finalul sezonului. Directorul sportiv, Amedeo Carboni, a precizat ca principala tinta este portughezul Jorge Andrade, de la Deportivo La Coruna, dar pe lista se mai afla Chivu, Alexis Ruano (Getafe), Jarque (Espanyol) si Abidal (Lyon).

CUPA UEFA - Programul meciurilor
  • Azi: 19:00: Sahtior Donetk - Nancy; Bordeaux - Osasuna; TSKA Moscova - Maccabi Haifa (TV Sport); 19:15: Bayer Leverkusen - Blackburn; 20:00: Fenerbahce - Alkmaar; 21:05: Hapoel Tel-Aviv - Glasgow Rangers; 21:30: Werder Bremen - Ajax; 21:45: Livorno - Espanol Barcelona; AEK Atena - Paris Saint-Germain; 22:00: Benfica - Dinamo (TVR 1).
  • Maine: 18:00: Spartak Moscova - Celta Vigo; 20:30: Steaua - FC Sevilla (Pro TV); 21:00: Sporting Braga - Parma; 21:45: Zulte-Waregem - Newcastle; Lens - Panathinaikos Atena.
    Tottenham este calificata direct in optimi dupa ce Feyenoord a fost exclusa din competitie.
    Meciurile retur vor avea loc la 22 februarie.

    ITALIA - Ranieri este noul antrenor al Parmei
    Tehnicianul Claudio Ranieri a fost numit in functia de antrenor al echipei FC Parma, inlocuindu-l pe Stefano Pioli, demis luni, in urma rezultatelor slabe din acest sezon. Ranieri a mai antrenat de-a lungul carierei pe Cagliari, Napoli, Fiorentina, Valencia si Chelsea, iar in acest sezon a fost comentator sportiv la televiziunea Sky Italia.
  • ×
    Subiecte în articol: sport