x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Feb 2007   •   00:00
Luxemburg a acceptat sa joace la Piatra-Neamt
Meciul Romania - Luxemburg, din cadrul preliminariilor CE 2008, programat in ziua de 28 martie, se va desfasura in fieful lui Gheorghe Stefan, la Piatra-Neamt. Federatia luxemburgheza a comunicat ieri ca este de acord ca meciul sa aiba loc sub Pietricica, anuntand ca delegatia micutului stat va cuprinde 29 de persoane. Partida va incepe la ora 18:30 si va fi transmisa de TVR 1.

Croatul Ivan Ljubicici nu va mai juca in Cupa Davis
Tenismanul Ivan Ljubicici a anuntat, dupa infrangerea in fata germanului Tommy Haas (2-6, 6-7, 4-6), ca acesta va fi ultimul an in care va mai juca in Cupa Davis. Ljubicici, numarul 8 in clasamentul ATP, nu a specificat daca va mai juca pentru Croatia in meciul de baraj, din septembrie.

UTA. Echipa aradeana a castigat, in Antalya, cu scorul de 2-1, ultima partida de verificare sustinuta in compania formatiei de prima liga din Rusia, Energia Vladivostok. Golurile au fost marcate, in prima repriza, de atacantul Bogdan Apostu. Elevii lui Marius Lacatus vor reveni in tara miercuri, urmand ca sambata sa sustina un meci amical cu FCM Resita.

DECES. Unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de lupte greco-romane din Romania, profesorul Constantin Ofiterescu, a decedat duminica, la varsta de 71 de ani. Antrenorul emerit a pregatit timp de 44 de ani generatii de sportivi care aveau sa devina campioni olimpici, mondiali sau europeni. De-a lungul impresionantei cariere, a castigat peste 300 de titluri si medalii nationale. Constantin Ofiterescu va fi inmormantat marti, la ora 13:00, la Cimitirul Central din Constanta.

UEFA. Suedia ar putea inscrie inca o echipa in Cupa UEFA dupa ce conduce in clasamentul Fair Play din sezonul 2006/2007, in timp ce Romania este pe locul 36. Clasamentul este bazat pe punctajul primit intre 1 iunie 2006 si 30 aprilie 2007. Coeficientul UEFA Fair Play este bazat pe criterii precum respectul fata de adversar si de arbitru, jocul pozitiv, comportamentul publicului, dar si numarul de avertizari primite de echipa.

ILEGAL. Antrenorul brazilian Carlos Alberto Parreira, noul selectioner al reprezentativei Africii de Sud in vederea Cupei Mondiale din 2010, a fost avertizat ca ar putea fi arestat daca se prezinta la un meci fara permis de munca. Un purtator de cuvant al Ministerului de Interne din Africa de Sud a declarat ca tehnicianul, care a castigat titlul mondial cu Brazilia la CM-1994, nu are nici macar dreptul de a lua notite in fata televizorului. Federatia Sud-Africana de Fotbal a minimalizat incidentul, afirmand ca situatia lui Parreira este pe punctul de a fi rezolvata.

×
Subiecte în articol: sport