x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Feb 2007   •   00:00
Keseru a marcat din nou
Claudiu Keseru a inscris primul sau gol pentru FC Nantes in aceasta editie de campionat, in partida pierduta, pe teren propriu, cu 2-5 in fata formatiei Valenciennes. Keseru, introdus pe teren in minutul 65, a marcat in minutul 79, cu un sut de la 30 de metri care l-a surprins avansat pe portarul advers. La Valenciennes, Florin Bratu a fost rezerva. Tot pe banca a ramas si Daniel Niculae in meciul in care Auxerre a remizat acasa, 1-1 cu Saint-Etienne.

Cristiano Ronaldo vrea cel mai mare salariu din lume
Cristiano Ronaldo vrea ca Manchester sa ii mareasca salariul la 8,3 milioane de lire sterline, ajungand astfel sa fie cel mai bine platit fotbalist din lume. "Daca United spune ca e cel mai bun fotbalist, trebuie sa ii ofere cel mai bun salariu", a declarat un apropiat al fotbalistului.

UTA. Echipa aradeana a terminat la egalitate, 0-0, cu TSKA Sofia, in ultimul meci din cadrul turneului din Antalya. Antrenorul Marius Lacatus a folosit formula: Tudor - I. Balan, Balint, Chirita, Vasilijevici - Andrade, Cr. Todea, N. Varga, Hidisan - Simion, Danalache. Pe parcurs au mai intrat brazilianul Thiago, Mihut, Pascovici, R. Anca si Djokovici. La bulgari, Florentin Petre a fost titular, Eugen Trica a ramas pe banca de rezeve, iar Alexandru Piturca nu a fost inclus in lot.

JUDO. Ioana Dinea Aluas a ocupat locul cinci la categoria 52 de kilograme din cadrul Supercupei Mondiale de judo de la Paris, aceasta fiind cea mai buna performanta obtinuta de sportivii romani la aceasta competitie. La 48 kg, Alina Dumitru a fost eliminata din primul tur, iar Ioana Caprioriu a fost eliminata si ea in runda inaugurala la 57 kg. La masculin, Dan Fasie si Claudiu Bastea au pierdut in turul trei al categoriei 66 kg, respectiv 73 kg.

SPANIA. David Beckham a revenit cu gol la Real Madrid in meciul castigat cu 2-1 in fata lui Real Sociedad, din etapa a 22-a a campionatului Spaniei. Beckham a fost titular si a marcat din lovitura libera in minutul 37. Mijlocasul englez nu mai fusese convocat de antrenorul Fabio Capello de la 7 ianuarie, dupa ce a anuntat ca se va transfera in vara la clubul american Los Angeles Galaxy.

POLI IASI. Vicepresedintele clubului, Vasile Simionas, nu este de acord ca echipa sa joace la Timisoara meciul cu Poli, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. "Este vorba despre tentatie si onoare, iar eu aleg onoarea. Prefer ca partida cu Poli Timisoara sa se dispute la Pitesti, daca am accepta sa jucam in Banat, ne-am diminua sansele de calificare in semifinale", a spus Simionas.

TENIS DE MASA. Elisabeta Samara a castigat proba de simplu feminin din cadrul Openului Qatarului, aceasta fiind a doua competitie majora adjudecata de sportiva romana, dupa Top 12 si Openul Bahreinului. Samara a trecut in finala, scor 4-1 (11-6, 10-12, 11-8, 11-5, 11-3), de rusoaica Elena Trosneva. Proba de dublu feminin a revenit tot Romaniei, prin perechea Elisabeta Samara - Irina Hoza.

CUPA UEFA. FC Sevilla a terminat la egalitate, scor 0-0, derbiul local cu Betis, ultima partida dinaintea intalnirii cu Steaua, din prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA. Antrenorul Juande Ramos a introdus in teren urmatorii jucatori: Palop - Alves, Navarro, Dragutinovic, David - Navas, Poulsen, Maresca (’65 Marti), Adriano (’79 Puerta) - Kanoute, Luis Fabiano (’58 Alfaro). Detinatoarea Cupei UEFA, care a incheiat anul 2006 ca lider in Primera Division, ramane astfel cu o singura victorie in campionat in 2007.

ATLETISM. Sportiva rusa Elena Isinbaieva si-a imbunatatit recordul mondial la saritura cu prajina in sala, cu o performanta de 4,93 metri, stabilita in cadrul reuniunii de atletism de la Donetk. Isinbaieva detine si recordul mondial absolut (5,01 metri), stabilit anul trecut la CM de la Helsinki.

×
Subiecte în articol: sport