x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Feb 2007   •   00:00
FARUL - Infrangere cu Apollon
Farul a pierdut ieri, cu scorul de 2-3, meciul amical disputat in Cipru contra lui Apollon Limassol. Golurile constantenilor au fost inscrise de Dinu Todoran, in minutul 35, din penalty, si de Iulian Apostol, in minutul 63. Antrenorul Basarab Panduru a trimis in teren urmatorii jucatori: Vlas - Larie, Barbu, Schiopu, Maxim - Teekloh (‘60 Pacuraru) - M. Nae (‘60 Disney), Todoran, Otvos (‘60 Senin), Apostol - Gurita.

"U" CRAIOVA - Stoica, iritat de suspendare
Antrenorul Universitatii Craiova, Stefan Stoica, s-a declarat deranjat de faptul ca formatia sa va trebui sa joace doua meciuri de pe teren propriu la o distanta de 150 de kilometri de orasul de domiciliu: "Nou-venitii si-ar fi dorit sa debuteze in fata propriilor suporteri cu Rapid, sa vada adevarata atmosfera de pe «Ion Oblemenco», insa, daca astea sunt legile din Romania, trebuie sa le respectam".

SAHTIOR - Stoican, imprumutat
Fundasul Flavius Stoican a fost imprumutat pana la finalul sezonului de Sahtior Donetk la ocupanta locului trei din campionatul Ucrainei, Metalist Harkov, formatie pentru care va evolua pana la finalul sezonului. Stoican a semnat vineri un contract cu noul sau club, iar ieri deja a plecat alaturi de restul noilor sai coechipieri intr-un stagiu de pregatire in Turcia.

HANDBAL - Steaua, esec la Baia Mare
In etapa a 16-a a Ligii nationale la handbal masculin, HC Minaur Baia Mare a produs surpriza, reusind sa invinga, pe teren propriu, scor 34-33, pe Steaua, printr-un gol reusit in ultima secunda de joc. Liderul clasamentului, HCM Constanta, s-a impus fara emotii, 34-25, cu HCM Brasov, iar Dinamo a trecut in deplasare, cu 33-24, de HCM Bistrita. Clasament: 1. HCM Constanta, 29 p, 2. Dinamo, 25 p, 3. Steaua, 24 p.

GIMNASTICA - Doar cu Izbasa si cu Nistor
In vederea CE din Olanda, antrenorul lotului olimpic de gimnastica, Nicolae Forminte, a declarat ca singurele sportive care vor lupta pentru medalii sunt Sandra Izbasa si Steliana Nistor. "Mai sunt doua sportive, care inca nu le pot nominaliza, dar ele sunt principalele sperante", a spus Forminte. Acesta a mai adaugat ca nu-l intereseaza de situatia Catalinei Ponor, care se pregateste separat.

PORTUGALIA - Pro si contra Mourinho
Intr-un sondaj efectuat in Portugalia, in privinta numirii lui Jose Mourinho la echipa nationala, parerile sunt impartite. Astfel, 43% dintre fani il doresc pe actualul tehnician al lui Chelsea, in timp ce 42,2% se opun unei eventuale numiri.

×
Subiecte în articol: sport