x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Mar 2006   •   00:00

25 martie 2006

VIZITA. Consilierul de stat pe probleme de sport, Mariana Bitang, a declarat ieri ca Nadia Comaneci va participa impreuna cu sotul ei, Bart Conner, la sedinta Consiliului valorilor din sportul romanesc, la 29 martie. Nadia si Bart vor deveni parinti in luna iulie, ei anuntand deja ca numele baiatului pe care il asteapta va fi Paul Dylan.

SPANIA. Meciul Atletico Madrid - FC Sevilla, scor 0-1, din etapa a 29-a din Primera Division, a fost intrerupt joi seara timp de 25 de minute. Pentru ca suporterii madrileni au aruncat cu diferite obiecte spre portarul advers, Andres Palop, arbitrul a decis suspendarea partidei in minutul 77, la putin timp dupa inscrierea golului. Atletico a terminat cu doar opt jucatori pe teren, dupa ce Luccin, Petrov si Perea au fost eliminati, iar Sevilla a ratat in acest meci doua penalty-uri.

DECES. Fostul mare fotbalist al Sportului Studentesc, internationalul Ion Munteanu, cunoscut si sub numele de Munteanu II, a incetat ieri din viata la varsta de 51 de ani, suferind de ciroza. Munteanu II a evoluat pe postul de fundas stanga la Sportul intre anii 1978 si 1988, adunand 281 de partide in Divizia A si 30 de goluri. In palmaresul sau figureaza 24 de prezente in echipa nationala a Romaniei. De-a lungul carierei sale a fost coechipier la Sportul cu Mircea Sandu, Marcel Coras, Aurel Ticleanu, Paul Cazan, Gino Iorgulescu, Mihail Marian, Gheorghe Hagi si Razvan Lucescu. Inmormantarea va avea loc maine, la ora 14:00, la Cimitirul Pantelimon.

TURCIA. Giani Kirita a inscris, joi, golul care a adus echipei Gaziantepspor calificarea in semifinalele Cupei Turciei, dupa victoria, cu scorul de 2-0, din meciul cu Malatyaspor, din mansa secunda a sferturilor de finala. Kirita, care a fost integralist, a marcat golul de 2-0 in minutul 84. In meciul tur, Gaziantepspor pierduse cu 1-0.

×
Subiecte în articol: sport