x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Feb 2007   •   00:00
Portugalia - Brazilia 2-0
Portugalia a invins cu 2-0 reprezentativa Braziliei, meci disputat pe "Emirates Stadium" din Londra, aceasta fiind prima infrangere a selectionerului Carlos Dunga de la numirea sa la conducerea echipei sud-americane. Golurile invingatorilor au fost marcate de Simao Sabrosa (’82) si Ricardo Carvalho (’89). La portughezi, banderola de capitan a fost purtata pentru prima oara de Cristiano Ronaldo, care a fost inlocuit in minutul 61 chiar de Sabrosa.

Rapid plateste 190.000 de dolari pentru Daniel Pancu
Comisia de Apel a FRF a decis ca Rapid trebuie sa plateasca lui Poli Iasi 190.000 de dolari in contul transferului lui Daniel Pancu (foto) de la Rapid la Cesena, din 1999. Presedintele iesenilor, Sorin Boca, a spus: "Pana nu avem banii in cont nu are rost sa ne entuziasmam prea tare".

GIMNASTICA. La cea de-a doua editie a Campionatelor Europene individuale, care vor avea loc la Amsterdam, in perioada 26-29 aprilie, s-au inscris 280 de gimnasti din 39 de tari, printre care si Romania. La competitia din Olanda vor participa 108 fete si 172 de baieti. La masculin vor fi inscrisi cate sase gimnasti pentru fiecare federatie, din care vor concura patru, iar la feminin, cate patru gimnaste, tot atatea urmand sa ia startul in competitia oficiala.

SPANIA. Fundasul argentinian al echipei Valencia, Roberto Fabian Ayala, va evolua din sezonul viitor la formatia Villarreal, el semnand un contract valabil pentru trei ani. Ayala, in varsta de 33 de ani, a fost pe punctul de a semna cu Villarreal si in vara trecuta, insa cele doua cluburi nu s-au inteles.

GERMANIA. Internationalul german de tineret Kevin Prince Boateng (Hertha Berlin, 21 de ani) a fost respins la examenul medical de recrutare, fiind declarat inapt pentru a face armata, deoarece a suferit patru operatii la genunchiul stang.

AREST. Fostul sportiv australian Nathan Baggaley, triplu campion mondial la kaiac-canoe, risca sa fie condamnat la inchisoare, dupa ce a fost arestat la Gold Coast, impreuna cu un complice. Cei doi avand in masina peste 800 de pilule de ecstasy, un praf alb neidentificat si canabis. Dublul medaliat olimpic cu argint la JO de la Atena a fost condamnat deja de instantele sportive la o suspendare de doi ani pentru dopaj cu steroizi, in octombrie 2005.

NIGERIA. Fostul international si selectioner german Berti Vogts a semnat un contract pentru a pregati reprezentativa Nigeriei pana la Cupa Mondiala din 2010, din Africa de Sud. Alegerea lui Vogts a fost intampinata cu retinere in Nigeria, fiind puse in discutie esecul sau cu nationala Scotiei si lipsa de experienta in Africa. Nigeria a cautat un antrenor strain timp de sase ani, din aprilie 2001, dupa demisia olandezului Jo Bonfrere.
×
Subiecte în articol: sport