x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Mar 2006   •   00:00

24 martie 2006

CRAIOVA. Mormantul fostului jucator al Universitatii, Cristi Neamtu, a fost vandalizat miercuri de persoane necunoscute. Gestul incalificabil a adus mahnire in sufletul mamei sale, Ioana Ciobotea. "Ca in fiecare zi, si miercuri am fost de doua ori la mormantul lui Cristi. Dimineata nu am gasit nimic in neregula, dar cand am revenit, in jurul orei 17:30, am vazut ca era ceva pe poza sa. Initial am crezut ca daduse cineva cu creta, dar la o privire mai atenta am vazut ca era vorba despre altceva. Nu stiu cine ar putea sa fie capabil de un asemenea gest", a declarat cu lacrimi in ochi mama lui Neamtu. (Mario Morcov)

ITALIA. Bogdan Lobont a fost considerat de presa italiana unul din cei mai buni jucatori in partida Cagliari - Fiorentina 0-0, restanta din etapa a 29-a din Seria A. Tot miercuri s-au jucat si partidele tur din semifinalele Cupei Italiei. Palermo, cu Paul Codrea pe teren din minutul 24, a invins cu 2-1 pe AS Roma, la care Cristi Chivu nu a evoluat, fiind accidentat. In cealalta partida, Inter Milano a castigat cu 1-0 intalnirea cu Udinese.

ANGLIA. Ionel Ganea nu va fi cedat in ultima parte a returului la o alta echipa din liga secunda engleza. Atacantul roman in varsta de 32 ani primise acordul managerului lui Wolverhampton, Glen Hoddle, de a fi imprumutat pentru o luna la o grupare din partea inferioara a clasamentului. Acest lucru nu s-a putut concretiza insa din cauza faptului ca permisul de munca al jucatorului roman este valabil doar pentru Wolverhampton.

OFERTA. Arsenal i-a propus lui Thierry Henry un nou contract ce include un salariu anual de 9 milioane de euro. Cotidianul spaniol AS scrie ca aceasta oferta reprezinta o lovitura grea pentru Barcelona, care doreste sa il achizitioneze pe Henry. "Ultima si marea oferta facuta de Arsenal fotbalistului este cu adevarat spectaculoasa. Suma de 9 milioane de euro pe an zguduie Camp Nou din temelii. Problema este ca nici Ronaldinho nu castiga atat", noteaza AS.

INCENDIU. Acoperisul salii de sport din Complexul Sportiv Izvoru Muresului a luat foc miercuri seara, insa nu s-au inregistrat victime si nici pagube majore. Presedintele ANS, Florian Gheorghe, a declarat ca incendiul a pornit de la o flacara pe care o foloseau muncitorii la lucrarile de pe acoperis. Complexul Sportiv Izvoru Muresului se afla in renovare de aproximativ zece zile.

×
Subiecte în articol: sport