x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Mar 2006   •   00:00

23 martie 2006

FC ARGES. Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat clubul pitestean cu organizarea urmatoarei partide de pe teren propriu cu portile inchise si amenda de 900 de euro pentru deficientele organizatorice de la meciul cu Rapid. La meciul din etapa a 17-a, aproximativ 300 de spectatori care au ramas in afara stadionului din Mioveni, desi aveau bilete, au incercat sa forteze patrunderea in incinta arenei, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentru degajarea zonei.

DINAMO. Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, le cere actionarilor FC Dinamo, prin intermediul unui comunicat, sa nu ii mai foloseasca numele in disputele interne. "Nu sunt nici de partea, nici impotriva unuia sau altuia dintre actionari si ii invit pe toti sa nu se mai ascunda in spatele numelui meu. MAI nu tine cu nici o tabara, ci cu Dinamo, pentru ca are o responsabilitate fata de acest club", a spus Blaga, care le reaminteste actionarilor angajamentul pe care si l-au asumat pentru realizarea unui audit la club.

DANS SPORTIV. Cel mai important concurs de dans sportiv gazduit de Romania in acest an, DanceMasters 2006, se va desfasura in zilele de 25 si 26 martie la Sala Polivalenta. Competitia face parte din calendarul Federatiei Internationale si va conta pe prezenta a peste 500 de dansatori din 16 tari, printre care se vor afla in premiera si doi campioni mondiali: Dumitru Doga si Svetlana Visinscaia (Republica Moldova). In intrecerea rezervata adultilor vor lua startul 13 perechi din Top 50 mondial si peste 20 de perechi din Top 100. Sambata, 25 martie, DanceMasters va face loc pentru cateva ore handbalului, Sala Polivalenta urmand a gazdui si meciul Steaua - Agram Medvescak din semifinalele Challenge Cup. Acest lucru presupune eforturi deosebite din partea organizatorilor, care vor demonta decorurile pentru ca apoi sa le monteze la loc.

SEVILLA ’86. Octavian Bellu, consilierul de stat pe probleme de sport, va propune acordarea unei burse de merit componentilor echipei Steaua din 1986, castigatori ai Cupei Campionilor Europeni. "Performanta poate fi echivalata cu cele care permit acordarea rentelor viagere", a spus Bellu. Conform legislatiei in vigoare, pot primi rente viagere sportivii care obtin medalii la JO sau un titlu mondial sau european de seniori, in probe olimpice.

×
Subiecte în articol: sport