x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Mar 2006   •   00:00

22 martie 2006

HANDBAL. Rulmentul Brasov si Tomis Constanta vor juca in semifinalele Challenge Cup la handbal feminin cu Merignac Handball (Franta), respectiv Valur Reykjavik (Islanda). Ambele echipe romanesti vor juca meciurile tur, programate la 15/16 aprilie, pe teren propriu, iar returul - 22/23 aprilie, in deplasare. Mariana Tarca, antrenoarea formatiei brasovene, s-a declarat multumita ca la tragerea la sorti de la Viena a fost evitata o semifinala romaneasca. "Nu a iesit cum voiam, sa picam cu Valur Reykjavik. Ma bucur ca nu vom intalni Tomisul in aceasta faza a competitiei, pentru ca imi place sa cred ca vom juca impreuna finala", a spus Tarca.

CANOTAJ. Fosta canotoare Elisabeta Lipa si presedintele Federatiei Romane de Canotaj, Ioan Dospinescu, au fost alesi in structurile de conducere ale Confederatiei Europene de Canotaj (CEC), infiintata saptamana trecuta in Bulgaria si al carei sediu se afla la Bucuresti. Lipa este membru, iar Dospinescu a fost ales in functia de vicepresedinte. Noul for isi propune infiintarea Campionatelor Europene de Canotaj, competitie care nu exista in prezent.

AC MILAN. Antrenorul Carlo Ancelotti si-a prelungit contractul cu gruparea "rossonera" pana in iunie 2008. "Sunt fericit. Am preferat sa raman la Milan, chiar daca, recunosc ca, la un moment dat, am fost tentat sa merg la Real Madrid", au fost primele cuvinte ale tehnicianului italian, dupa semnarea noului acord. Vechiul contract era valabil pana in iunie 2007.

IORDANESCU. Dupa despartirea de clubul saudit Al Ittihad, unde ar putea fi inlocuit de Ilie Balaci, Anghel Iordanescu va reveni foarte curand in zona Golfului. Conform unor surse, generalul se afla in negocieri avansate cu formatia SC Al-Gharrafa din Qatar. Momentan, echipa este situata pe locul 7, din zece competitoare, dar are un lot foarte valoros. Vedeta celor de la Al-Gharrafa este costaricanul Paolo Wanchope care a evoluat in Premier League.

SCHIMBARE. De ieri, Emil Cismas e noul director general al Complexului Sportiv National "Lia Manoliu", dupa ce lui Constantin Miclea i-a expirat detasarea la Bucuresti, a declarat presedintele ANS, Florian Gheorghe. Cismas, in varsta de 35 de ani, este secretar general adjunct al PNL si a fost detasat pe o perioada de sase luni de la postul de consilier al premierului Calin Popescu Tariceanu, pe cel de director al CSN "Lia Manoliu".

×
Subiecte în articol: sport