x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Mar 2006   •   00:00

21 martie 2006

ITALIA. Portarul Bogdan Lobont este laudat de presa italiana, dupa prestatia avuta in meciul castigat de AC Fiorentina, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Ascoli. Romanul a primit note de 6 si 6,5, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Ziaristii italieni mentioneaza ca Lobont nu putea apara golul incasat, dar ca si-a salvat providential echipa in cateva randuri.

TENIS. Roger Federer a castigat turneul de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 3,1 milioane de dolari, principalul favorit al competitiei. Elvetianul l-a invins in finala cu scorul de 7-5, 6-3, 6-0 pe americanul James Blake, cap de serie numarul 12. Pentru succes, Federer a primit 100 de puncte ATP si un cec in valoare totala de 455.000 de dolari, in timp ce americanul a primit 70 de puncte ATP si un cec in valoare de 228.000 de dolari.

JIUL PETROSANI. Vagonul de carbuni promis ca prima de victorie jucatorilor si stafului tehnic de catre patronul Alin Simota dupa succesul cu 5-1 obtinut de echipa Jiul in partida cu formatia CFR Cluj va fi donat saracilor din Valea Jiului. Antrenorul Aurel Sunda a afirmat ca nu si-a permis sa sarbatoreasca dupa meci, considerand ca e mai potrivit sa faca acest lucru la sfarsitul campionatului, obiectivul echipei fiind ramanerea in prima divizie.

MARATON. Atleta Nuta Olaru a ocupat locul patru la Maratonul de la Los Angeles, cu timpul de doua ore, 30 de minute si 30 de secunde. Cursa a fost castigata de rusoaica Lidiya Grigoryeva, cu timpul de 2:25:10, urmata de Gete Wami (Etiopia, 2:25:26) si Lyubov Denisova (Rusia, 2:26:18). In concursul masculin s-a impus kenyanul Benson Cherono, in doua ore, opt minute si 40 de secunde.

MARADONA. Intr-un interviu acordat postului BBC1, Diego Maradona a declarat ca nu a trisat la golul inscris cu mana in sferturile de finala cu Anglia la Cupa Mondiala din 1986, mentionand ca la faza respectiva a fost doar inteligent si viclean. Starul argentinian a fost intervievat chiar de Gary Lineker, unul dintre jucatorii englezi care au evoluat in acel meci. Intrebat daca "a fost mana lui Dumnezeu sau nu?", acesta a fost sincer: "Nu, a fost mana mea. Nu vreau sa fiu lipsit de respect fata de englezi, dar s-au marcat multe astfel de goluri in Argentina. In acea zi am sarit in sus, dar nu ajungeam, asa ca am intins mana".

×
Subiecte în articol: sport