x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Mar 2006   •   00:00
CUPA ROMANIEI. Meciul Rapid - Petrolul Ploiesti, contand pentru prima mansa a Cupei Romaniei-Samsung se va disputa miercuri, pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", incepand cu ora 20:30 si nu 16:00, asa cum se stabilise initial. Cealalta partida a acestei faze, Farul Constanta s FC National, va avea loc tot miercuri, incepand cu ora 18:00.

SPANIA. Barcelona a refuzat o oferta de 76 de milioane de euro facuta de Chelsea pentru achizitionarea camerunezului Samuel Eto’o. Potrivit cotidianului Sport, directorul general al londonezilor, Peter Kenyon, a discutat cu presedintele catalanilor, Joan Laporta, la inceputul saptamanii trecute cu prilejul meciului dintre cele doua echipe, din optimile Ligii Campionilor. "Dupa cateva secunde de sovaiala, Laporta a reactionat rapid, spunandu-i lui Kenyon ca Eto’o nu este de vanzare nici pentru tot aurul din lume", scrie Sport.

RUGBY. Echipa nationala de rugby a Romaniei va juca maine la Lisabona, de la ora 16:15, impotriva Portugaliei, in Cupa Europeana a Natiunilor. "Stejarii" au pierdut o singura data in fata lusitanilor, castigand celelalte zece partide disputate. Inaintea partidei cu Portugalia, Romania se afla pe locul doi in clasamentul CEN, cu 19 puncte din 7 jocuri, fiind devansata de Georgia (20 puncte, 8 jocuri). Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Portugalia, Cehia, Rusia, si Ucraina.

FUTSAL. Echipa nationala de futsal a Romaniei va disputa patru jocuri amicale impotriva Cehiei si a Spaniei, aceasta din urma fiind campioana europeana si mondiala en-titre. Reprezentativa antrenata de Jakab Zoltan va evolua impotriva Cehiei la Odorheiu Secuiesc, in zilele de 25 si 26 martie. Partidele cu reprezentativa Spaniei se vor disputa la 3 si 4 aprilie, la Deva. Selectionata iberica este tripla campioana europeana (1996, 2001, 2005) si dubla campioana mondiala (2000, 2004).

REVENIRE. Laurentiu Rosu a fost convocat in meciul pe care Recreativo Huelva il va sustine astazi in compania formatiei Poli Ejido, in Segunda Division. Romanul revine pe teren dupa o accidentare de o luna. Rosu a suferit o ruptura fibrilara la piciorul drept in meciul cu Real Valladolid, disputat la 18 februarie. Din aceasta cauza, el nu a putut participa la turneul amical sustinut de nationala Romaniei in Cipru.

ANGLIA. Potrivit cotidianului AS, tehnicianul lui Liverpool, Rafael Benitez, il va egala pe Jose Mourinho in ceea ce priveste salariul, "cormoranii" urmand sa-i ofere spaniolului 7,21 milioane de euro anual, la fel cat castiga si antrenorul lui Chelsea. Benitez nu a semnat inca prelungirea contractului, insa a fost de acord cu o noua intelegere pentru patru sezoane. Pe locul trei in topul antrenorilor din Premier League se afla managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson (5,77 milioane de euro), urmat de selectionerul Angliei, Sven-Goran Eriksson si de antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger.

×
Subiecte în articol: sport