x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Mar 2006   •   00:00
CUPA UEFA. Programul partidelor care se vor disputa astazi in mansa secunda a optimilor Cupei UEFA: Zenit Sankt Petersburg - Olympique Marseille - ora 18:00 (in tur 1-0); Levski Sofia - Udinese - ora 18:30 (in tur 0-0); RC Strasbourg - FC Basel - ora 19:00 (in tur 0-2); Schalke 04 - Palermo - ora 21:30 (in tur 0-1); Betis Sevilla - Steaua - ora 22:30 (in tur 0-0).

INCIDENTE. Trei suporteri ai lui Middlesbrough au fost injunghiati marti la Roma, inaintea meciului cu AS Roma, contand pentru mansa secunda a optimilor de finala ale Cupei UEFA. Politia engleza sustine ca atacul a fost organizat de "o banda de italieni", care a luat ca tinta doua baruri in care se aflau suporteri englezi. Un suporter in varsta de 39 de ani a fost operat la Roma si a ramas in spital, cu rani la piept si spate, in timp ce ceilalti doi, de 18, respectiv 31 de ani, au fost externati ieri. Cinci suporteri italieni au fost retinuti de politie, care a intervenit pentru aplanarea conflictelor.

LIGA CAMPIONILOR. Inter Milano s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins marti cu 1-0 pe Ajax Amsterdam. Golul echipei italiene a fost marcat de Dejan Stankovici, in minutul 57, dupa ce in prima repriza coechipierul sau Adriano ratase un penalti. In tur, scorul a fost egal, 2-2. Inter Milano va juca in sferturi cu formatia spaniola Villarreal.

ECHIPA NATIONALA. Romania a urcat patru locuri, pana pe 26, acumuland 691 de puncte, in clasamentul FIFA pe luna februarie. Nationala noastra se afla la egalitate de puncte cu echipa nationala a Poloniei. Adversarele Romaniei in grupa G de calificare la Campionatul European din 2008 se afla pe urmatoarele locuri: Olanda - locul 3 (788 de puncte), Bulgaria - 39 (643p), Belarus - 63 (565p), Slovenia - 69 (554p), Albania - 88 (514p) si Luxemburg - 151 (253p).

BASCHET. Baschetbalistul roman Catalin Burlacu a evoluat 13 minute si a inscris trei puncte pentru echipa Europei, invinsa cu 97-89 de o selectionata mondiala in cadrul All-Star Day. Jucatorul lui Asesoft Ploiesti, care a reusit un cos de doua puncte si a transformat o aruncare libera, si-a mai trecut in cont doua recuperari si o interceptie. Participarea lui Burlacu la eveniment, care in acest an a avut loc in Cipru, la Limassol, a reprezentat o premiera pentru baschetul romanesc.

×
Subiecte în articol: sport