x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Mar 2006   •   00:00
ITALIA. Adrian Mutu a avut parte de aprecieri diferite dupa derby-ul Juventus - Milan, scor 0-0, din etapa 29. "Briliantul" a fost considerat de agentia Datasport unul dintre cei mai buni jucatori ai partidei. "Capello i-a acordat incredere, iar Mutu i-a raspuns cu un joc de mare sacrificiu pe banda dreapta. Romanul a avut cateva incursiuni periculoase in ofensiva. Stralucitor", a scris Datasport. In schimb, cotidianul Il Giornale i-a acordat nota 5 lui Mutu, considerandu-l cel mai slab jucator al gazdelor, alaturi de Vieira, Ibrahimovici, Del Piero si Trezeguet.

LIGA CAMPIONILOR. Ultimul meci din optimi, Inter Milano - Ajax Amsterdam, se va disputa in aceasta seara, de la ora 21:45, pe Stadionul Giuseppe Meazza. Partida va fi condusa de o brigada din Suedia, avandu-l la centru pe Peter Frojdfeldt. In tur, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 2-2. Formatia care va obtine calificarea va juca in sferturile de finala contra spaniolilor de la Villarreal.

JIGNIRI. Ronaldo a declarat intr-un interviu acordat cotidianului O Globo ca Pele este "un oportunist de doi bani", iar Michel Platini - "un invidios". In ultima perioada, internationalul brazilian a fost criticat de numeroase persoane, inclusiv de Pele si Platini, care i-au pus lipsa de forma si de eficacitate in joc pe seama numeroaselor sale angajamente comerciale. "Am fost dezamagit de Pele. Este un oportunist de doi bani", a fost reactia lui Ronaldo. Dupa care brazilianul a adaugat: "Platini imi este indiferent. Am un coechipier francez prie-ten, Zinedine Zidane, care l-a depasit in toate si el mi-a spus mereu ca Platini este invidios".

BICICLETE. Eurosport DHS, producatorul bicicletelor marca DHS, a deschis la Deva a doua sa fabrica din Romania. Cu o investitie de 6 milioane de euro, productia de biciclete DHS poate atinge acum un milion de bucati anual, ceea ce face din Eurosport DHS nr. 1 din Romania. La Deva se vor produce 45 de modele de biciclete pentru toate varstele, cu cel mai bun raport calitate-pret posibil, cu 18 luni garantie si cu post-garantie nelimitata. DHS asigura si un lant de service-uri de exceptie: peste 200 in toata tara. DHS mai produce role, carucioare pentru copii si aparate de fitness.

×
Subiecte în articol: sport