x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Mar 2006   •   00:00
FORMULA 1. Campionul mondial en-titre Fernando Alonso a castigat Marele Premiu al statului Bahrain, primul Grand Prix al Campionatului Mondial de Formula 1, disputat ieri, pe circuitul de la Sakhir. Alonso (Renault) a fost urmat de pilotul echipei Ferrari, Michael Schumacher, care a condus mult timp cursa, locul trei fiind ocupat de finlandezul Kimi Raikkonen. Pe patru a venit pilotul Jenson Button (Honda), in timp ce pozitia a cincea a revenit columbianului Juan Pablo Montoya (McLaren-Mercedes). Mark Weber (Wiliams), s-a clasat pe locul sase, Nico Rosberg (tot Williams) a ocupat locul sapte, in timp ce Christian Klien (Red Bull) s-a situat al optulea.

TENIS. Andrei Pavel a fost eliminat sambata in primul tur al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 3,1 milioane de dolari, fiind invins de un jucator venit din calificari, americanul Jeff Morrison. Romanul a castigat primul set cu scorul de 7-6 (7/5), dar le-a pierdut pe urmatoarele doua cu 5-7 si 3-6.

CHELSEA. Tehnicianul lui Chelsea, Jose Mourinho, a facut, la inceputul acestei saptamani, cumparaturi in valoare de 5.800 de euro de la un magazin de imbracaminte si incaltaminte din Barcelona, unde s-a aflat pentru mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Mourinho a cumparat de la un magazin turcesc cinci costume, zece perechi de pantaloni, patru perechi de incaltaminte, zece tricouri, doua paltoane si un pardesiu. Dupa ce a terminat, Mourinho i-a chemat si pe oficialii clubului Chelsea la magazinul respectiv, acestia facand, la randul lor, cumparaturi de mii de euro.

HANDBAL. Rulmentul Brasov a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 32-19 (17-11), formatia franceza Cercle Dijon, intr-un meci din prima mansa a sferturilor Challenge Cup la handbal feminine. Golurile formatiei antrenate de Mariana Tarca au fost marcate de Dronici (10 - foto, in aruncare), Radu, Niculae (cate 5), Avadanii (4), Barcan, Tivadar (cate 3) si Maerean (2). Jucatoarele romane care evolueaza la Dijon, Elena Napar si Ana Maria Stecz au marcat cate trei, respectiv doua goluri. Mariana Tarca s-a aratat la final incantata de rezultat: "Ma bucur ca dupa primul sfert de ora am reusit sa ne revenim si sa jucam la valoarea noastra. Sper ca fetele si-au dat seama ca pot lupta cu orice adversar si ca nu ne mai poate opri nimeni sa castigam trofeul.

×
Subiecte în articol: sport